SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Sovrumsmöbler - Dentro system

( antal produkter: 10 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Pris
-

Klassiska möbler Dentro som är modern och bekväm

Klassiska möbler Dentro är en uppsättning av möbler som kännetecknas av intressanta lösningar som underlättar vardagen. Dessa möbler kännetecknas av modern design och är inte bara praktiska, utan också har en fantastisk och modern look!

Den mest intressanta möbeln i denna serie av klassiska möbler är sängen. Den har utrustats med lösningar som en stor behållare för sängkläder, vilket hjälper till att spara mycket utrymme i din garderob. Dessutom har sängens sidor inbyggd LED-belysning, som kan belysa vägen till sängen. Särskilt anmärkningsvärd är sänggaveln, som har en inbyggd hylla. Den är väldigt praktiskt, eftersom man kan lägga bort en bok eller en telefon.
Klassiska möbler får inte sakna en rymlig garderob. Garderoben från serien Dentro har skjutdörrar som är perfekta för små rum. Garderoben är utrustad med en klädstång och praktiska hyllor.

Klassiska möbler Dentro är en praktisk lösning

Sovrumsmöbler Dentro är väldigt elegant. Dessa klassiska möbler har en vacker färgkombination. Sovrumsmöbler Dentro tillverkades i modern stil av högkvalitativa laminerade skivor, vilka är motståndskraftiga mot repor, hög temperatur och luftfuktighet. Klassiska möbler DENTRO är perfekt för ditt sovrum. Denna serie består av: garderob med skjutdörrar och spegel, en säng utrustad med en praktisk hylla och två sängbord som är utrustade med rymliga lådor.

Om du behöver mer lagringsutrymme kan du välja en extra byrå och nattduksbord.

Egenskaper:
högkvalitativa laminerade skivor, som är motståndskraftiga mot skador, repor, hög temperatur och luftfuktighet,
kanterna är delvis avslutade med PVC-faner,
moderna möbler i en färg som matchar de senaste trenderna,
priset av sängen inkluderar inte madrassen,
originell design,
säng med en behållare för sängkläder,
solid och hållbar,
dessa klassiska möbler kommer att se bäst ut i inredningar i modern stil,
möbler är förpackade och förberedda till självmontering.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel