SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Sovrum inspiration - sovrumsinredning

( antal produkter: 217 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Vilken färg i sovrummet?

Sovrummet ska vara en plats där du enkelt kan slappna av och koppla av. Därför passar inte alla färger in i rumsarrangemanget. Vid utformningen kommer man ofta till frågan om vilken färg som passar i sovrummet. Vi kan hjälp dig att hitta rätt färg och att dekorera sovrummet.

Sovrum Inspiration 2019: De bästa färgerna för sovrummet är de som har en lugnande och avkopplande effekt på oss. Alla intensiva och häftiga färger som stimulerar oss ska inte användas. Gula, röda, orange, intensiva nyanser av rosa och grön är förbjudna på färglistan. Det är också värt att tänka över pasteller - inte alla är bra i sovrummet, särskilt för en vuxen.

Hur man tar ner temperaturen i sovrummet?

Fina sovrum: Den idealiska temperaturen för att sova - Den idealiska temperaturen i sovrummet är individuell, men det borde vanligtvis vara mellan 18-22 ° C. Kom ockcå ihåg att öppna fönstret minst 10 minuter före man går i säng. Detta för att ventilera rummet.

Inred sovrum

Sovrummet, fungerar som ett litet vilande tempel, bör vara helt genomtänkt, från möbler till dekorationer. Huvuddelen i enheten är varje detalj: färgerna på väggarna, golv, gardinerna, sängens bredd, inredning av möbler, belysning etc. Därför är det under temaet att dekorera sovrummet värt att fokusera på subtila tillbehör. Fluffy, mjuk matta sparar oss från att uppleva chocken när fötterna rör det kalla golvet. Romantiskt ljus skapar en romantisk atmosfär. I varje elegant och feminint sovrum borde det finnas någon spektakulär spegel. Speglar i sovrummet med en dekorativ ram ändrar inredningen, vilket gör den optiskt större och snyggare. Bakgrund är ett annat sätt att dekorera inredningen. Det är inte nödvändigt att dekorera hela sovrummet, ibland är det nog med en vägg eller till och med bara ett litet fält. Det bästa stället att lägga bakgrunden i sovrummet är området bakom sängen, som vanligtvis träffar huvudgaveln. Växter i sovrummet - Rengör och ger fukt till luften i sovrummet. Den rätta lampan i sovrummet är i stort sett en rumsinredning. I vårt erbjudande hittar du många intressanta förslag tillsängens sovrummet - besök HÄR.

pixel