SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Barnmadrasser - madrass till barn

( antal produkter: 13 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Hårdhet
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Madrass barn - Underskatta inte detta ämne

Babymadrasser skapades speciellt för de yngsta - med full uppmärksamhet åt hög kvalitet och säkerhet för användningen. De är extremt ergonomiska och ger därmed barnen den högsta komforten under sömn och vila. Kvaliteten och komforten hos ett barns sömn har en signifikant inverkan på dess rätt utveckling - det bör komma ihåg att det sover oftare och regelbundet än en vuxen. Därför har alla barnens madrasser i vårt erbjudande, med omsorg för barnens välbefinnande, en positiv åsikt från moder- och barninstitutet.

Köpa madrass i alla storlekar

De bästa madrasserna för barn är gjorda av olika typer av skum: latex, elastiskt eller polyuretanskum. Dessa material ger madrasserna flexibilitet och motståndskraft mot deformation, de säkerställer också sin höga hygien och antiallergi, vilket är särskilt viktigt för små barn. Barn madrass bör också garantera anatomiskt stöd för barnets kropp och mycket god ventilation i madrassen, vilket förhindrar utveckling av skadliga kvalster, mögel och bakterier. De medelstora modellerna är de bästa för de yngsta, men med hänsyn till föräldrarnas olika förväntningar kan vi också hitta lite hårdare madrasser i vårt erbjudande, där en kokosmattad av naturlig kokosfibrer med bakteriedödande egenskaper användes för att öka hårdhet och hygien. Det är bra att veta att madrasser för barn i de flesta fall är dubbelsidiga madrasser, så en kan välja en mjukare eller hårdare sida för barnet. Att rotera madrassen är ett smart sätt att förlänga livslängden av madrassen.
När du väljer barnmadrasser ska du också uppmärksamma lämpligt överdrag. Först och främst bör det vara lämplig för tvättning vid en temperatur på minst 60 grader Celsius och har antiallergiska egenskaper. När det gäller storleken på madrasser till barn är de vanligaste varianterna: barnmadrass 60x120 och barnmadrass 70x160. Tänk på det och välj det rätt!

 

pixel