SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

BADRUM

( antal produkter: 25 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Badrum inspiration 2019

Badrumsdesign får en ny karaktär. Oavsett ägarens ekonomiska kapacitet är det moderna badrummet en interiör som uppmuntrar individuella skapelser, vågar införa avantgardalösningar. Kolla in vårt interiör badrum som presenteras vid evenemang. Även med en liten ekonomisk utgift kan en intressant interiör skapas.

Badrumsinredning i modern stil

Ett modernt badrum är en interiör som uppmuntrar en individuell strategi för design. Badrumsdesign uppmuntrar experiment och djärva lösningar. Här kan vi fokusera på färg och genial design. Naturligtvis har ägarna av stora badrum mer utrymme att visa upp. Sådana badrum kan bli en lyxig bastu. Idag behöver vi inte övertyga någon om att stämningen i det inre vi lever i är oerhört viktigt för vår psyk och välbefinnande. Detta gäller inte bara vardagsrummet eller sovrummet, utan också för badrummet, där vi tillbringar i genomsnitt 1-2 timmar om dagen, vilket ger cirka 400-700 timmar om året och totalt sett är en stor del av våra liv. Det är på toaletten vi går på morgonen, strax efter att vi har gått ur sängen, är det oftast det sista stället vi besöker innan vi lägger oss till sängs.

Billiga badrumsmöbler av Selly Home

När vi dekorerar ett badrum måste vi komma ihåg bekvämligheten med att röra oss i det. Vi måste tillhandahålla rätt utrymme framför och runt de olika enheterna som finns i det, för att använda dem bekvämt. Innan du tvättar bör vi ha minst 70 cm utrymme för att tvätta händerna fritt. Som framför ett badkar eller bidé. Framför toaletten behöver vi bara 60 cm, men det bör vara cirka 80 cm framför duschen för att öppna den lätt och släppa den. Spegelskåp sparar mycket utrymme i ett litet badrum. Vi kan också ha ytterligare utrymme under diskbänken genom att köpa handfat skåp. Det finns många badrumsalternativ - billiga badrumsmöbler är inte ett problem med vår hjälp!

Små badrum - ett litet problem!

Två i ett - bad + dusch. Ett idealiskt alternativ när vi inte har råd med en plats för två badrum i lägenheten och vi vill ha båda. Tack vare denna lösning har vi i ett litet badrum olika badalternativ och ger tillräckligt med utrymme för återstående utrustning. För närvarande finns det olika typer av duschskåp på marknaden, och vi hittar verkligen något som passar alla typer av badrum.

Fina badrum - badrumsmöbler billigt

Om vi ​​vill ha en tvättmaskin i badrummet, bör vi beakta dess dimensioner. Vi hittar för närvarande mycket smala och grunt tvättmaskiner till försäljning. Deras förpackning skiljer sig inte ofta från stora tvättmaskiner, och de tar mycket mindre plats och ser mycket renare ut, så att de inte bara passar in i ett litet badrum.

Om vi ​​inte vill ha tvättmaskinen i sikte kan vi bygga den. Färdiga möbler finns tillgängliga för försäljning så att du kan dölja tvättmaskinen, men du kan också få dem att beställa. Badrumsdekoration kan ge oss många dilemmaer, så det är värt att använda råd från en inredningsarkitekt som hjälper oss att fixa detta problematiska utrymme.

pixel