SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Utdragbart bord

( antal produkter: 65 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Utdragbart bord  - praktiskt och stilfullt

Det är alltid värt att ha en andra plan i butik. Det är samma sak med bordet i vardagsrummet. När vi organiserar en födelsedagsfest eller helt enkelt behöver mer plats vid bordet. Utdragbart bord är en perfekt lösning. Om parolen "försiktig alltid försäkrad" är nära dig och åtminstone delvis återspeglar din personlighet, kan fällbara bord visa sig vara möbler som du kan känna med en uppriktig och het känsla. Det är definitivt möbler med två ansikten - varje dag ganska iögonfallande och framför allt blygsamma dimensioner, bara vid fantastiska tillfällen visar vad de verkligen kan göra.

Utdragbart matbord för en stor familj

Tabellen som är utbredd är definitivt värt att överväga (och tillämpa) förslaget, om bara antalet hushållsmedlemmar, och därmed dess vanliga användare, inte är stort. I den komplexa versionen tar det inte för mycket utrymme, tack vare vilket interiören säkert kommer att få rymlighet, medan det i samband med semestrar eller andra familjeåterföreningar kommer att erbjuda gästerna ytterligare platser.

Utdragbart matbord med stolar

Om du bestämmer dig för att köpa ett hopfällbart bord, kom ihåg att ta hand om rätt antal stolar. De som kommer att få slut på utrymmet vid bordet varje dag, försöker införliva inredningen i andra rum (dekorativa kuddar eller filtar anpassade efter individuella arrangemang kan vara till hjälp). Fällbara stolar, som efter vikning inte kräver för mycket utrymme för förvaring (även under sängen eller i garderoben kan det finnas en plats för dem) eller pallar, som du också kan använda i en annan karaktär (de med klädda säten kommer att visa sig vara en bra lösning) som en fotpall kan trä användas som sidobord bredvid en soffa eller fåtölj i vardagsrummet). I Selly Home erbjudande hittar du runt utdragbart bord i en modern, klassisk, retro stil. Välj en modell för dig själv!

 

pixel