SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Alva

( antal produkter: 5 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Vardagsrumsmöbler - Serien Alva

I vårt erbjudande finns det vardagsrumsmöbler i olika stilar. Beundrare av moderna arrangemangslösningar kommer att uppskatta vardagsrumsmöbler med inbyggd flerfärgad LED-belysning. Människor som uppskattar klassiska inredningar kan välja vardagsrumsmöbler i ljusa nyanser. Sådana möbler ser väldigt eleganta ut. Vita vardagsrumsmöbler passar perfekt in i rum i skandinavisk stil. Möbler i den här stilen är extremt universella, som enkelt kan anpassas till interiören i retro, art-deco, vintage eller provensalsk stil. Mycket beror på rumets dekorationer och textilier som används.

Serien Alva är ett perfekt förslag på vardagsrumsmöbler. Intressant, enkel design passar perfekt in i moderna och klassiska inredningar. Laminerade möbelskivor av hög kvalitet kännetecknas av ökat motståndskraft mot höga temperaturer och repor. Dessa vardagrumssmöbler är utrustade med vägghyllor och många rymliga skåp.


En stor fördel med möbler från serien Alva är också att de kombinerar funktioner i många möbler. Därför är de väldigt funktionella när det gäller ettor. Kombinationen av en rymlig garderob med praktiska vägghyllor, vitrinskåp och TV-bänkar möjliggör bekväm förvaring av många nödvändiga föremål på ett ställe. Billiga vardagsrumsmöbler endast hos oss - kolla in det!

 

 

pixel