SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Forest

( antal produkter: 12 )
Bredd [cm]
Filter: färg
Pris
-

Möbler vardagsrum Forest

Möbelkollektionen Forest är en perfekt kombination av natur och modernitet tack vare användningen av nyanser av beige och eukalyptus och fronter med scandi fiskbensmotiv. Möbeln är gjord av högkvalitativ laminerad skiva, vilket gör den reptålig. Träben som är monterade något i vinkel ger möblerna charm. Guldfärgade aluminiumhandtag matchar perfekt scandi fiskbensfronter. Kollektionen passar både vardagsrummet och sovrummet. Setet innehåller byråer, tv-skåp, en bokhylla och ett sängbord.

 

Organisation och lagring

Byrå från Forest-kollektionen finns i två storlekar och färger och tre arrangemang, så det kommer att finnas plats för den i mer än ett vardagsrum. Ett stort antal hyllor och lådor gör att du kan lagra alla nödvändiga saker. Den är också perfekt för att förvara kläder eller underkläder i sovrummet.

Ett TV-skåp är ett oumbärligt element i vardagsrummet som gör att du kan organisera utrymmet runt TV:n. Tre rymliga hyllor kommer att rymma din favoritsamling av filmer, CD-skivor eller spel. För att ge ännu mer förvaringsutrymme, välj en bokhylla, som också är perfekt för att visa bilder eller souvenirer tack vare sina öppna hyllor.

 

Sovrumsutrustningen måste innehålla ett nattduksbord, vilket gör att du fritt kan lägga undan en bok eller ett glas vatten. Lådan kan användas för förvaring av smycken eller kosmetika.

pixel