SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Underbar spegel - Spegel med spegelram

( antal produkter: 3 )
Bredd [cm]

Spegel, spegel på väggen där vem är vackrast i landet här ...

En underbar spegel är ett unikt inslag av inredning. Det låter dig täcka många av dina brister och lyfta fram fördelarna. Tack vare de lämpligt placerade speglarna kan rummet verka djupare och större, och den smala rymden - bredare. Billiga speglar gör det enkelt att ge interiören ett nytt liv. Väggspegeln placerad mot fönstret speglar mycket naturligt ljus. Du kommer bli förvånad hur mycket ljusare rummet blir. Du kan också ställa in spegeln så att den "fångar" ljusstrålen och leder den till den mörkaste platsen i rummet. Var medveten om vad som återspeglas i glaset - bilden ska inte vara för trång för att händelsen ska se harmonisk ut. Korrekt placerade stora speglar kan komma att fungera som en lampa. Tips: När du ställer in spegeln måste du vara medveten om vad som reflekteras i ytan. Några speglar med intressanta former ersätter andra dekorationer och ger en helt ny kvalitet till inredningen. Köpa speglar vars design kommer att vara fashionabla i flera år. Tips: Var inte rädd för speglar i dekorativa ramar, även om det inte finns något utrymme. Speglar gör så att rummet verkar större och djupare. Silverspeglar gör det enkla interiören mer modernt, även futuristiskt.

Var hänger spegeln?

Spegeln är en av de dekorationer som kan integreras i arrangemanget i varje rum. Om du vill välkomna gäster, sätt dem i hallen. Att hänga den på en längre vägg kommer visuellt att expandera den. I korridoren är det också värt att sätta en hylla med spegeln. I vardagsrummet eller sovrummet blir en bra spegel en bra lösning plasserad på en vägg som låter dig se "från topp till tå". Placera en dekorativ spegel över huvudgaveln. En garderob med spegel är ett bra alternativ. Du hittar ett brett sortiment av skjutdörrar garderobspeglar HÄR. Spegel på badet - det här rummet kan inte vara utan en spegel. Den rätta belysningen spelar nyckelrollen här. Lägg märke till hur ljuset återspeglar glaset. Om badrummet är väldigt litet, tänk dig att placera en liten spegel på hyllan i en intressant ram. Stora speglar kan helt ändra ditt badrum. Årets resultat visar tydligt att speglar med ljus runt är Nordens favoritspegel. Hollywood spegel detta uppskattas av många nordmän.

Hur man hänger en tung spegel

Innan du borrar hål i väggen, kontrollera först att det inte finns något vattenförråd, gasrör eller elkablar på vald plats. Särskilda elektroniska detektorer finns tillgängliga för att bestämma hur dolda rör eller rörledningar går. Om det är nödvändigt att borra i ett badrum eller toalettplatta ska hålet markeras på en tapebit. Tapen förhindrar att borren glider ut. Du kan använda svetsar mellan plattor som referenslinjer eller använda ett vattupass. Se till att det andra hålets läge är horisontellt riktat med det första hålet Borra långsamt utan att använda hammarfunktionen. Se till att hålet är tillräckligt djupt så att stiftet är helt dolt i väggen bakom plattan. På detta sätt är det möjligt att undvika sprickbildning av plattorna när de skruvas. Att fästa så mycket som möjligt av alla delar av en linje är fördelaktigt för estetiska skäl. Lätta badrumspeglar är enklast att fästa på spegelhängare, dekorativa fästen eller aluminiumprofiler. Använd inte silikon eftersom det kan innehålla sura ämnen som attackerar spegelbeläggningen.

Selly Home - Spegel möbler för dig!

pixel