SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Trädgårdsbåge - pergola inspiration

( antal produkter: 3 )
Bredd [cm]
Djup [cm]

Blomsterbåge - bra trädgårdsdekoration

Pergola kan främst tjäna som stöd för klättrande växter, som vinstockar, klättringsrosor, vinstockar, klematis och många fler. Pergola kan också fungera som ett skydd mot solen på varma dagar. Tack vare det kan vi skapa en spektakulär ingång till vår trädgård samt bygga charmiga passager, grindar och tunnlar. Trädgårdsportalen består vanligtvis av två rader med stöd som taket är placerat på. Pergola-konstruktionen ska vara hållbar och stabil. Den måste också ha en öppen struktur, vilket gör att växten klättrar lättare. Trädgårdsskötsel tillsammans med växterna som växer på den kommer också att hjälpa oss att effektivt täcka de estetiska delarna av vår trädgård. Portal trädgård - kolla in Selly Home-erbjudandet!

Pergola inspiration

Trädgårdsgrindar kan göras i form av lusthus, valv eller dekorativa grindar. När du väljer en metallpergola är en viktig fråga metallen som trädgårdspergolan är gjord av. Det bör noteras att den bör vara skyddad mot korrosion. Om inte, kommer rost att uppstå efter ett tag, och pergolan blir helt enkelt ful. Våra modeller är optimalt säkrade och redo att användas. Köpa pergola - Hitta den perfekta modellen hos Selly Home!
Pergolor i metall för trädgården är oftast i form av en båge. Utformningen av detta dekorativa element i trädgården är av stor vikt. För att pergolan inte ska falla under påverkan av stark vind måste den ha en stabil konstruktion och en vikt som passar sin storlek. Fristående pergola måste vara ordentligt fäst vid marken. I vårt erbjudande har vi olika pergola design!

Trädgårdsbåge - pergola metall

Vi kan sätta pergola var som helst i trädgården. Det är dock värt att överväga dess inställning, beroende på de växter vi vill plantera runt den. Om vi ​​tänker plantera växter som klättra rosor eller klematis är det bäst att placera pergola i den soliga delen av trädgården. På pergolan i en skuggig del kan vi plantera murgröna eller stor fluke.
Trädgårdsbågen kan vara en charmig dekor i vår trädgård. Tillsammans med vinstockarna som omger det blir det ett effektivt element i vår trädgård, som inte bara kan användas för dekorativa utan också praktiska funktioner. Växter på terrassen ger en fantastisk utsikt över din trädgård.

pixel