SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Rektangulärt matbord

( antal produkter: 26 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Mat bord med en rektangulär topp

Rektangulära bord är, trots tillgängligheten av andra former och former, fortfarande en av de mest populära typerna av bord. Deras obestridliga fördel är att det är enkelt att ställa in dem i interiören. Medan runda bord behöver mycket mer utrymme, är rektangulära bord så smala att det är relativt enkelt att använda dem. Därför väljer människor ofta att leta efter stora bord för hela familjen, men också de som vill köpa ett litet bord för vardagsmat.

Rektangulärt bord med förvaring

Vi erbjuder ett brett urval av bord som fungerar bra i alla kök. Beroende på om köket kommer att tjäna oss som en plats att äta tillsammans med hushållet eller bara som en tillfällig plats att äta frukost innan du går på jobbet och dricker en kopp morgonkaffe, kan du bestämma om du föredrar ett vanligt, praktiskt bord eller kanske något mycket mer solid . Storleken på ditt kök är mycket viktigt. Många har bara några få kvadratmeter på denna plats, så för dem har vi förberett små köksbord. För dig som är ägare till ett stort, rymligt kök rekommenderar vi valet av ett större bord så att du enkelt kan ordna matplatsen i interiören. Oavsett storlek eller andra problem är bordet i köket ett mycket bra val, eftersom det också kommer att fungera som ett extra bord för att laga rätter och bakverk.

Billiga köksbord - matbord online

När man tänker på bordet har de flesta förmodligen en matsal i åtanke. Detta är en plats där bordet är ett måste-element, som en säng i sovrummet eller en burka på kontoret. Men inte alla har ett tillräckligt antal rum i sin lägenhet för att kunna reservera ett av dem i matsalen. Inget förlorat, eftersom matplatsen kan bestämmas även i nämnda kök eller vardagsrum. Mer eleganta rum som ett vardagsrum eller matsalen i sig gör att du kan använda bordet som ett ställe att träffa gästerna och organisera fantastiska fester och fester. Beroende på hur många gäster du förväntar dig beror på storleken på bordet du bör köpa. I vårt erbjudande hittar du ett brett urval av dessa möbler i olika storlekar - från små, för några få, till stora, som kan rymma upp till 12 personer samtidigt. Våra rektangulära hopfällbara bord är också värda att rekommendera. Dessa möbler är perfekta för människor som inte behöver så stora bord varje dag, men inte avskräcker sig från att bjuda in familj eller vänner. Tack vare möjligheten att utvecklas kan det dagliga bordet förbli vikta i ett format som är tillräckligt för att rymma hushållet, medan du under ett besök av dina släktingar snabbt sprider bordet så att alla kan sitta med honom.
Rektangulära bord som erbjuds av oss finns i olika stilar. Vi har ett stort urval av moderna bord designade i enlighet med de senaste trenderna. Detta är ett bra förslag för alla som vill ha modern inredning. För att våra kunder ska kunna anpassa bordet ännu bättre till de individuella behoven och kraven i rummet, har vi förberett bord i olika färger. Vi inbjuder alla intresserade att bekanta sig med våra förslag.

 

pixel