SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Garderob med spegel - garderob spegeldörr

( antal produkter: 95 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Varför spegeldörrar till garderob?

En garderob är en av de viktigaste möblerna i vårt hem. Alla drömmar om en funktionell och effektiv garderob. Innan du köper måste du tänka på vilken garderob vi behöver, hur många som kommer att använda det, vad vi ska lagra i det, hur mycket utrymme kommer att tilldelas garderoben. Vart vi ställer in, behöver vi ett glidande eller lutande skåp. Oavsett vad svaren på ovanstående frågor kommer att vara, är en garderob med spegel ett perfekt val både för ett sovrum eller en garderob samt en hall. Mirror expanderar visuellt utrymme, inredningen verkar mycket rymligare, vi ofta ljusare i rummet, om du ställer in den i framför spegeln fönster gör visuellt kommer att ha två fönster i rummet. Det är ett enkelt sätt att optiskt förstora rummet. Därför väljs garderober med spegel ofta för smala foyer eller små sovrum. En annan fördel med spegeln på garderobsdörren är möjligheten att se och kontrollera om vi ser bra ut utan att behöva gå till andra rummet. Speglarna är lätt smutsiga, men vi kan också rengöra dem snabbt, och den effekt som de utan tvekan ger oss är värt det.

Garderobspegel - vad ska man välja?

Beroende på storleken på skåpet och antalet dörrar kan vi montera speglar på hela ytan eller bara på en dörr.
Vårt erbjudande innehåller ett brett utbud av speglar. Vi har extremt imponerande garderober med speglar i fina, moderna former, i kombination med lacobelglas, speglar på hela ytan eller bara på en dörr. Garderob skjutdörr mirror är också ett utmärkt alternativ. Vita, svarta skåp i träliknande färger. Våra garderober har ofta dekorativa element som aluminiumstrimmer eller dekorativa handtag. Förutom visuella fördelar har våra garderober mycket funktionella interiörer. Beroende på syftet med skåpet kan vi välja en som har fler hyllor, eller en som har fler stavar. Vissa modeller har också rymliga lådor, vilket är en bra lösning för små rum, där vi inte har extra utrymme att sätta byråden på. Alla kommer att hitta en garderob som kommer att uppfylla hans förväntningar.

Selly Home - garderob med spegel

Våra garderober är tillverkade av högsta kvalitet med omsorg. Brädorna som används för produktion är resistenta mot skador eller repor. Tack vare det kommer du att kunna använda klädkammaren i många år.

pixel