SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Soffa i skinn

( antal produkter: 2 )
Sovplats [cm]

Skinnsoffor - konstläder

Lädersoffor är ett utmärkt val för alla som uppskattar elegans och stil i sin interiör. Dessa möbler är ett perfekt förslag för varje vardagsrum. De är perfekta för vardaglig avkopling och skapar en elegenat plats att ta emot gäster. Lädersoffor med mjuka säten och bekväma ryggstöd säkerställer en hög komfortnivå.

Lädersoffa- lätt att rengöra

Även om skinnmöbler har varit kända under en mycket lång tid har deras popularitet ökat med tillgång till konstläder. Många människor har uppskattat denna ersättning för naturläder på grund av det utmärkta sätt det imiterar det. Den nuvarande kvaliteten som uppnås med modern teknik gör att konstläder har många fördelar. Först och främst visar det hög motståndskraft mot fläckar och smuts. Därför är det lätt att ta bort fläckar, till exempel från rött vin eller fett, förutsatt att vi gör det innan de torkar och orsakar missfärgning. Skinnsoffor är därför bra i varje hem där barn bor. Tack vare möjligheten att bli av med fläckar på ett enkelt sätt kommer föräldrar inte byta utrustning behöva regelbundet. Lädersoffor fungerar också bra om man har husdjur. I deras fall är det inte heller svårt att få spår av närvaro, även i form av hår, vilket är mycket lättare att ta bort från läder än textil.

Skinnsoffor- erbjudande på Selly Home

I vårt sortiment har vi bland annat 2-sits soffor, 3-sits soffor och u soffor. Tack vare detta kan man enkelt välja rätt möbel för vår interiör. Personer som uppskattar funktionalitet bör satsa på bäddsoffa i skinn. Dessa möbler har bäddfunktion, tack vare vilken vi omedelbart kan förvandla en soffa till en bekväm säng. En stor fördel är också en behållare för sängkläder, där man kan lagra täcken, kuddar och filtar. Med en sådan möbel är man alltid beredd när gäster vill övernatta hos oss. Vi har också soffor utrustade med en avkopplingsfunktion. Med det här alternativet kan vi luta baksidan av soffan och dra ut fotstödet doldt under sätet, så att vi kan sitta bekvämt medan vi läser eller tittar på TV.

Lädersoffor - var kommer de att fungera bäst?

Skinnsoffor är ett utmärkt förslag inte bara för lägenheter och hus. Möbler i läder - ger en hel del elegans till alla interiörer, därför är de perfekta för affärsrum. Kontor och affärslokaler kommer att se fantastiska ut med en snygg lädersoffa. Tack vare detta kommer kunder sitta på en bekväm lädersoffa som kommer att göra ett mycket bättre intryck på dem än plaststolar som ofta finns på denna typ av plats.

Skinnsoffor - moderna eller klassiska interiörer?

Även om soffor klädda i konstläder oftast förknippas med klassiska inredningar, har vi också förberett sådana som passar moderna rum. Tack vare det stora utbudet av färger kan du enkelt välja en av skinnsoffor som kommer att passa bäst till ditt arrangemang. Vi uppmuntrar dig att bekanta dig med vårt fulla erbjudande.

pixel