SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Korgstolar- korgmöbler

( antal produkter: 2 )

Korgstolar i vårt erbjudande

Den enkla modelleringen som är resultatet av rottingens flexibilitet gör att rottingstolar och andra möbler tillverkade av detta material kan få alla slags former. Rotting korgstolar ute är bekväma. Dessutom kan du sätta på en sittplats en vacker kudde, fluffig eller platt - allt efter smak och behov. Faktum är att vissa modeller av rottingstolar redan erbjuds med matchande kuddar. Dessutom är rottingstolar lätta, så de är lätta att ordna om, ordna dem inuti fritt. Allt detta gör att rottingstolar skapar intrycket av lätthet och obegränsad frihet, de dynamiserar utrymmet som uppmanar dig att sitta på dem, hålla sig ett ögonblick eller luta dig tillbaka länge.

Korgstol utemöbler - inspiration

Möblerna är gjorda av rottingpinnar. För detta ändamål används extremt flexibla tre meters stjälkar, som när de behandlas korrekt blir hårda och extremt resistenta. Inte konstigt då att rottingmöbler främst är förknippade med flexibiliteten i vågiga former, ljushet och hållbarhet. Rottingbord och stolar, bänkar och fåtöljer, sängar, garderober och byråer är ett bra alternativ till möbler av trä. Även om de ursprungligen användes främst på terrasser och trädgårdar, kan de idag hittas som original vardagsrum, kök eller kontorsutrustning.

Möbler till relaxrum? Visst!

Trots att korgkorg huvudsakligen förknippas med stolar med en något gammaldags design, används detta plastråvara också framgångsrikt för att skapa moderna trädgårdsstolar. Design hänvisar ofta till modeller av glasfiber eller lackerat trä. De kännetecknas av fantasifulla, geometriska eller organiska former och en enkel finish. De liknar ofta mer djupa fåtöljer än stolar. En tjock färgbeläggning gör materialets naturliga struktur nästan osynlig. I moderna interiörer hålls möblerna främst i vitt, svart och grått. Du kan dock välja mer avgörande färger. De röda, marinblå eller gröna stolarna målade i rött kommer att upplysa ett enhetligt, monokromatiskt arrangemang.

Korgmöbler ute - stolar av rotting och technoratan

Rottingmöbler är en attraktiv utrustning som är känd i århundraden. Rotting är naturlig, ekologisk och lätt att underhålla - tyvärr har den också begränsad hållbarhet. Det bästa exemplet på detta är uppsättningarna trädgårdsmöbler tillverkade av rotting, som ständigt utsätts för atmosfäriska förhållanden. För att njuta av den oföränderliga skönheten i trädgårdsstolar och terrassen är det värt att välja möbler tillverkade av technoratan.
Technorattan är ett ekologiskt material tillverkat av högkvalitativ polyeten. Det är helt återvinningsbart och därför extremt miljövänligt. Dessutom ser det mycket ut som naturliga rotting, korgar och även palmfibrer. Tack vare dessa möbler som stolar av teknorattan kan anpassas till många arrangemang både hemma och utanför.

 

pixel