SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Qubic

( antal produkter: 12 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Pris
-

Inredning barnrum- Qubic samling

Står du inför utmaningen att inreda ett tonåringsrum? Letar du efter möbler som inte bara är moderna, utan också funktionella? Med Qubics möbelkollektion är det möjligt. Ett karakteristiskt kännetecken för möblerna är kombinationen av gråtoner med hantverksek, vilket ger möblerna en moderiktig designerkaraktär och gör att den passar in i sovrummet eller vardagsrummet. Tillägget av orange LED-belysning ger stil. Möblerna är gjorda av högkvalitativ laminerad skiva som är motståndskraftig mot alla typer av skador, vilket gör att den håller i flera år. Låga stöd och metallhandtag framhäver formernas moderna karaktär. Kollektionen innehåller: en säng i två storlekar att välja mellan, garderober, en byrå, hyllor, ett sängbord, ett skrivbord och en hylla.

 

Organisering och förvaring

Den centrala punkten i tonåringsrummet är sängen, där du kan koppla av efter en hård dag eller läsa din favoritbok. Sängen Qubic finns i två storlekar: 90x200cm och 120x200cm, vilket gör den lämplig för rum i olika storlekar. Den har två rymliga lådor för sängkläder på båda sidor om sängen. Sänggaveln på sängen har designats för att du ska kunna förvara böcker på den, men den har även hål för kablar, vilket gör det lättare att ladda din bärbara dator eller telefon bredvid sängen. LED-belysning framhäver stilen på möblerna, men fungerar även som nattlampa.

Det är värt att välja ett sängbord från samma samling för sängen, vilket gör att du kan lägga en bok, telefon eller ett glas vatten på den.

En oumbärlig del av ett tonåringsrum är ett skrivbord. Skrivbordet från Qubic-kollektionen har en stor bänkskiva som garanterar komfort när du arbetar eller studerar. Under bänkskivan finns två utdragbara lådor för skolmaterial och ett större skåp för böcker eller läroböcker.

Garderober från Qubic-kollektionen finns i tre storlekar. De är utrustade med en skena och hyllor som säkerligen kommer att rymma och organisera alla ditt barns kläder. Dessutom har garderoberna även två urtag med LED-belysning för dekorationer eller böcker.

En byrå och en hylla från Qubic-kollektionen gör att du kan förvara ditt barns tillbehör. Qubic byrå har tre rymliga lådor för underkläder och ett skåp för kläder. Du kan visa dina favoritböcker och souvenirer på Qubic-hyllan utrustad med LED-belysning.

pixel