SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Klassisk

( antal produkter: 14 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Klassisk stil fungerar i alla hem

Den vänliga och säkra klassiska stilen som vi fortfarande gillar är i själva verket en mycket rymlig beskrivning av inredningen. Det som gömmer sig under det bör dock kombinera elegans, komfort och god smak.
Med termen "klassiker" kombinerar vi vanligtvis ett annat ord som beskriver inredningen väl: tidlös. De flesta av oss mår bra i sådana rum, eftersom varma färger och naturliga material ger interiören klass och känns mysig. Den klassiska stilen uttråkas inte snabbt, den är inte modern här och nu men fungerar som stil över lång tid. Det är också ett bra förslag för människor som inte känner sig bekväma i inredning eller helt enkelt värderar tradition och enkelhet - de vill ha ett elegant hem, som också kommer att vara vänliga mot husägarna. Här fungerar klassikern bättre än kall minimalism.

Klassisk inredning från Selly Home

Man kan säga att klassisk inredningsstil hänvisar till tidigare epoker och rådande tendenser inom arkitektur och interiör. Det är en stil inte bara i en era: i den europeiska kulturen har den utvecklats sedan antiken, den har passerat genom århundraden oavsett tillfällig mode. Det härstammar från artonhundratalets klassisisme, som är ett svar på rokoko stilen. För närvarande överväger vi också klassiska interiörer som hänvisar till Biedermeier, ordnade i engelsk eller eklektisk stil. I Polen är det en stil som härstammar från ädla herrgårdar, populära inom arkitektur och interiör. Oavsett interiörens speciella inspiration, kopplar den klassiska interiören indirekt till de gällande reglerna i det antika Greklands och Romers konst, från vilka de hämtades från olika epoker. De är: harmoni, enkelhet, måttlighet, allvar. Det kännetecknas också av att systematisera element som är ordnade extremt noggrant såväl som klassiska proportioner. De viktigaste principerna för att skapa en klassisk inredning är symmetri och balans, t ex en nisch med utrustningen på den ena sidan måste balanseras med samma lösning på motsatt sida, och möblerna blir plasserade längs efter väggarna.

Klassisk hus med karaktär

Interiören i klassisk stil bör inte ge intryck av att du bor i ett museum. Det är omöjligt att perfekt återskapa atmosfären i gamla interiörer - huset måste uppfylla moderna behov och det är uppenbart att modern utrustning kommer att finnas i den. När man hänvisar till den klassiska stilen bör man dock komma ihåg sina grundläggande principer, nämligen harmoni och mentalitet. Det krävs att man väljer möbler och detaljer som styrs av kvalitet. Om vi ​​bara vill betona ett klassificeringselement i interiören är det värt att satsa på en måttlig kontrast. Tack vare denna behandling kommer eleganta apparater att locka ögonen på en neutral bakgrund eller tvärtom - väggar täckta med elegant paneler eller mönstrad tapet eller en persisk matta med ett rikt mönster på golvet kan vara en bas för enkla möbler med en elegant form. Vid den första tanken verkar den klassiska stilen tråkig, men detta är ett misstag. Se själv!

Klassisk soffa i vårt sortiment

I Selly Home hittar du både klassiska och originalsoffor. Idag kommer vi att titta på den första. Klassiska soffor är en garanti för kunder som gillar traditionella lösningar. Dom är nöjda med urvalet av soffor hos Selly Home. Om du tillhör dem - ta en titt i vår kategori med soffor och hitta det perfekta klädda möbelet till ditt vardagsrum.

pixel