SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Billig barnstol

( antal produkter: 8 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Barnstol - välj rätt för ditt barn!


Letar du efter en lämplig barnstol? Vill du att ditt barn ska ha en korrekt och hälsosam hållning medan hen gör sina läxor? I vårt erbjudande hittar du billiga barnstolar till skrivbord, som är tillverkade med stor omsorg för detaljer. Barnstolarna som vi erbjuder är inte bara välgjorda utan också framför allt bekväma och säkerställer rätt hållning medan du sitter. Tack vare ett brett utbud av modeller i olika former och färger kommer du säkert att hitta en stilistiskt lämplig kopia. Våra barnstolar hjälper också till att utveckla ditt barns fantasi. Du kommer utan problem att hitta en solid barnstol till ett rimligt pris. Det som kännetecknar våra barnstolar är också det att man kan anpassa de till höjden. I vårt erbjudande finns det också många modeller som kommer att passa till ett äldre barns rum. Kolla in våra förslag!

 

En bra stol - ta hand om ditt barns hälsa och utveckling


Barnstolar är ett elementet i rumsutrustning som de unga har den vanligaste kontakten med. Några timmar i skolan tillbringade i sittande läge på hårda säten med felaktigt ryggstöd kan resultera i tröttheten. Man borde inte förvärra detta tillstånd hemma. Ergonomiska, funktionella och bekväma barnstolar är en lösning här. Att göra läxor vid skrivbordet kommer inte längre att medföra belastningar och som en följd hållningsfel. En lämplig stol är ett bra val när det gäller den rätta utvecklingen av barnet. Varje förälder kan ta hand om detta genom att utnyttja vårt omfattande erbjudande.

 

Det viktigaste är höjdjusteringen


En skrivbordsstol för barn bör vara utrustad med en pålitlig svängmekanism och en hjulbas som garanterar fri rörelse. Dimensioner är oerhört viktiga - oavsett justering som var och en av våra skrivbordsstolar har - är ungdoms- och barnmöbler vanligtvis anpassade till barnets ålder och höjd. De är utrustade med en mekanism som ansvarar för att upprätthålla rätt höjd på sätet ovanför marken. Föräldrar bör ägna särskild uppmärksamhet åt profilering av sätet och ryggstödet och justeringen av armstöd. När det gäller barnstolar utan hjul bör en skräddarsydd kopia väljas. Du hittar ett stort urval av billiga barnstolar i vårt erbjudande - vi inbjuder dig varmt!

pixel