SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Avlastningsbord billigt & konsolbord

( antal produkter: 3 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg

Avlastningsbord inspiration

Hallen är en av de mest stökiga platserna i våra hem och lägenheter. Ofta har vi inte lika mycket omsorg för hallen som andra rum i våra hem. Ändå är detta det första rummet vi kommer till när vi kommer in genom dörren. Hallen är är vanligtvis liten och smal då kan speglar på väggen fungera som en forstoring av hallen. Avlastningsbord i metall finns i vår butik. Dess yta är gjord av metall, som perfekt stabiliserar och ger en icke-repeterbar avantgardestil. Avlastningsbord i hall är alltid användbart och tar inte mycket plats.

Konsolbord eller småbord i metall

Konsolbordet är ett bra ställe att lämna nycklar och handväskor och det behöver inte stor plats. Smalt avlastningsbord i ek är ett avantgardetillskott som kommer att förbättra interiören i vår lägenhet. Varje konsol kan ha olik bordsskiva. Välj ditt bästa! Litet avlastningsbord, kolla in det!

Vad är konsolbord?

Blommor, skrivbord, byrå, hylla, TV-stativ, toalettbord, soffbord - alla dessa funktioner kombinerar en konsol. En extremt funktionell möbel åt hallen. Konsolen utrustar din hall perfekt.  Avlastningsbord billigt - hitta den perfekta modellen med Selly Home!

Avlastningsbord glas - klass och stil

I vårt erbjudande har vi många färger och olika konsoler. De mest populära är konsolbord svart och konsolbord vitt, som oerhört förskönar interiören i din lägenhet. En intressant lösning är konsolsilver. Perfekt för alla evenemang!

pixel