SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Modern inredning 2019

( antal produkter: 264 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Modern inredning online

En modern lägenhet kännetecknas av disciplin. Färgglada och stilistiska. Moderna lägenheter domineras av vitt, grått och svart - värdinnans favoritfärger och fantastiska färger för modern inredning. Komponerade i rätta proportioner garanterar det en modern inredning. TV-möbler i vardagsrummet, köksmöbler och garderober (i hallen och i sovrummet) kombinerar färg och samma material. Formgivare av moderna möbler väljer vanligtvis vit och grå lackerad MDF, eftersom det betonar väggarnas dekorativa struktur. De övre skåpen har plats för en valsad projektorskärm. Elementen som gör interiören varmare kan vara element som trägolv (oljade ekplankor), ljusbruna fönsterramar, mjuka tyger och en skinnsoffa.

Vad kommer du säga? Modern soffa

Kvalitet, komfort och storlek är de viktigaste funktionerna som en soffa med sovfunktion borde ha. Moderna hopfällbara soffor behöver inte bara vara bekväma, utan också funktionella och praktiska. Erbjudandet av hopfällbara soffor i Selly Home i detta avseende uppfyller förväntningarna hos de mest krävande kunderna. Produkter som finns i Selly Home låter dig anpassa soffan till varje interiör i vardagsrummet. Moderna hopfällbara soffor kan anpassas till alla inredningar när det gäller storlek, tyg och färg. Utfällbara soffor finns i många färger på tyger och läder. Vi erbjuder dig att bekanta dig med vårt erbjudande på bäddsoffor.

Inredning modern - det är enkelt!

Ett modernt badrum bör vara attraktivt och funktionellt. Det moderna badrummet är elegant, avkopplande, lyxigt och glad. Dess funktion är att föryngra och återuppliva kroppen efter en hård dag. Naturen är nyckeln till att få ett modernt utseende, och användningen av jordmaterial som trä, natursten, marmor och glas kan göra ett modernt badrum perfekt. Kolla in vårt sortiment av kompletta sätt för badrum, t.ex. Bali Grey - unika, moderna möbler på ben som kombinerar grå högglans med träelement för att skapa en snygg symbios. Våra badrumsmöbler har inte bara bra design och solid kvalitet utan också attraktiva priser. Se själv - kolla våra erbjudanden på BADRUM-fliken.

Moderna hem - kök med hjärtat av huset

Här är vår vision om ett modernt kök - stäng ögonen och kör fantasin! Att riva väggarna mellan köket, vardagsrummet och hallen öppnar utrymmet. När vi går in i lägenheten tittar vi på pentry och ett stort bord. Hallen har två garderober med en speglad front. En för kläder, den andra skor. Både sovrummet och badrummet är tillverkade av skräddarsydda glasdörrar. Du tänker snabbt att du inte får tillräcklig komfort och du kommer snabbt ta reda på det. Mjölkadglas överför försiktigt ljus, inte "vyer".
- Som den sekulära traditionen säger: "de bästa sociala sammankomsterna äger rum i köket". Vid bordet med en massiv topp, till exempel Senso. Det är värt att välja en köksinredning som påminner om möblerna i vardagsrummet och sovrummet. Modern inredning 2019 från SellyHome!
 

pixel