SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Öronlappsfåtölj

( antal produkter: 10 )
Filter: färg
Pris
-

Öronlappsfätölj - Perfekt för alla rum


Om du drömmer om full komfort och eleganta möbler så är en öronlappsstol för dig. Perfekt för alla rum där det spelar både en praktisk och dekorativ funktion. Att komplettera hallen med den är en mycket intressant lösning som garanterat uppmärksammas. I sovrummet blir en öronlappsstol en utmärkt inredningsdetalj som kommer att bidra till en bekväm vila under dagen med en bok och en kopp varmt kaffe.


Den låter dig ta en bekväm position, eftersom den ger utmärkt stöd för rygg och nacke, och den mjuka fyllningen bidrar dessutom till känslan av större komfort - allt tack vare den perfekt konturerade formen. Öronlappsfätöljer kan också användas i vardagsrummet, där de blir en bra bonus till en soffa i liknande stil.

 

En klassisk fåtölj eller en öronlappsstol med fotstöd?


Båda modellerna har sina fördelar, men på grund av formen och egenskaperna har de olika funktioner. Klassiska fåtöljer är utmärkta för vardagsrummet, där vi också har en soffa som ger lite mer komfort. Här finns klassiska fåtöljer vanligtvis i närheten av ett soffbord, vilket möjliggör en bekväm vila över en kopp kaffe, samt en elegant mottagning av gäster.


Öronlappsfätölj med fotstöd tar lite mer utrymme på grund av deras dimensioner, så de behöver lite mer utrymme så att de kan visa sina egenskaper fullt ut. Men genom att välja dem garanterar du maximal sittkomfort - om du inte tror på oss måste du övertyga dig själv! Vårt erbjudande innehåller intressanta förslag på öronstolar i olika färger för skandinaviska interiörer och mer - kolla in det!

pixel