SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Hörnsoffa med schäslong & soffa hörn

( antal produkter: 71 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Ett perfekt billig hörnsoffa - Kolla!

Soffan är en av de viktigaste möblerna i vardagsrummet. Det ställer med glädje stilen för resten av rummet och därför bör den väljas försiktigt. Därför är det viktigt att spendera tid på att välja färg, form och material.
En av de mest mångsidiga soffetyperna är en stor hörnsoffa. Många tycker att det bara ska användas i ett hörn, men faktum är att det lätt kan sticka ut i rummet. Samtidigt kan hörnet vara ett bra sätt att använda ett område som inte annars används.
Det är inte bara inuti du kan få maximal användning av rymden. Vi har också flera utomhus hörn soffa modeller. En sådan lösning kan vara exakt vad som krävs för att göra din utomhusareal perfekt.

U Soffa xxl - mycket plats att sitta?

Det är viktigt att tänka på vem och hur många som ska använda soffan. Detta hjälper till att bestämma storlek och material. Om du har fler barn, ska materialet kunna tåla tvätt eller att det lätt kan torkas av. Annars riskerar du att det snabbt blir full av fläckar.
Du bör också tänka på hur man sitter på soffan. Vill du sträcka dina ben och sitta bra i ett hörn? Hur djup vill du att soffan ska vara? Alla dessa är faktorer som du bör överväga när du överväger att köpa hörnsoffa.
Skulle du ibland behöva extra sovplats, har vi flera bäddsoffa modeller med hörn. De har också ett inbyggt utrymme för lakan, kuddar och täcken. Perfekt i ett hus eller lägenhet utan gästrum. Några snabba steg och sängen är redo för dina gäster. Hörn soffan kompletteras av ett väl valt . Allt finns i vårt erbjudande!

Storleken på rummet - liten hörnsoffa?

En sofa tar mycket plats i vardagsrummetoch om du väljer fel tyg på soffan, kan du riskera att soffaen blir för dominerande. Detta kan göra vardagsrummet otrevligt. Derför anbefalar vi att du mäter upp vardagsrummet och ritar en planlösning. Sätt inn olika möbler och se hur stor plats sofaen tar.
Många tycker det kan vara svårt att se för sig hur rummet blir i praksis. En lösning kan være å legga nåt på golvet som tar upp lika stor plats som hörnsoffaen. Detta vill göra det enklera att se hur du skall plassera andra möbler. Bruk gärna tomma kassar eller plastpåsat.
En hörnsoffa sälges med hjörnet antingen till vänster elle höger. Bestem hur hörnet skall vara innan du beställer och kom ihåg att detta inte kan ändras i eftehand. Alla modeller är tillgänglig med hörne till höger eller vänster.

Comfort möbler till ett lågt pris

Vi har köpt hörnsoffor från flera olika tillverkare för att ge dig mycket att välja mellan. Genom att skära ut dyra objekt som detaljhandeln kan vi sänka priserna. Resultatet är att vi kan konkurrera med dom som säljer billiga hörnsoffor på pris och leverera högsta kvalitet.
Allt du behöver göra är att välja en soffhörn i nätbutiken, fyll i alla detaljer och vänta på leveransen. Snabbt och enkelt. Vi levererar möblerna rätt hem till dig, helt gratis.

pixel