SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Madrasskydd vattentätt - madrasskydd barn

( antal produkter: 1 )

Madrassskydd - Skydda mot smuts

Att köpa ett madrassskydd hjälper dig spara mycket pengar. Mycket ofta finns det situationer där madrassen blir smutsig på grund av spill av juice eller på grund av överdriven svettning. Således är vår bästa madrass också smutsig, eftersom bakterier och föroreningar börjar tränga in mer och mer, och så småningom är madrassen osäker. Det finns fortfarande mycket besvärlig tvättning och byte av omslaget, och om botten också var madrassskydd, så kontrollerar vi att madrassen inte gör något fel. Bra skydd som passar perfekt med barnets sovrum. Vattentät madrassskydd ger utmärkt och perfekt skydd. Hjulen är med gummiband som säkerställer skyddets stabilitet på madrassen och eliminerar effekten av rörelse och glidning. God madrass måste vara ren och säker för vår hälsa, så lägg upp på vår madrassskydd.

Varför använda madrassskydd?

Madrassskydd är perfekta för barnens sängar, äldre, sjuka eller kvinnor under födseln. Madrass för barn behöver särskilt skydd. Om du älskar glada timmar av latskap med en kopp kaffe i handen är det här den perfekta lösningen för dig. Madrassskydd skyddar också mot smuts som orsakas av djur som bor hemma. Ta hand om ren madrass! Detta är ett extra extra madrass tillbehör som kan hjälpa oss att spara mycket pengar. Skyddet är lätt att sätta på, ta av och använda. Den kan tvättas vid temperaturer upp till 30 ° C, vilket gör madrassen ännu mer hygienisk. Madrassskydd Vattentät - Kontrollera Selly Home-erbjudandet! Perfekt madrassskydd för barn.

Vattentät skydd

Vi har för madrassskydd. De tillåter inte att vätskor tränger in i madrassen, men behåller dem i sina lager. Tack vare detta kan du vara säker på att skadliga mikroorganismer inte samlar in i madrassen. På detta sätt ger vi det perfekta skyddet av madrassen. Billigt skydd som är bekvämt och bekvämt. Finns i olika storlekar, såsom madrassskydd 120x200 eller den mest populära enkelsängskyddsskyddet 90x200.

pixel