SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Köp Kontorsskåp - förvaringsskåp

( antal produkter: 42 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Kontorsskåp allt på Selly Home

En organiserad arbetsplats främjar produktivitet, koncentration och effektivitet. Det är viktigt att organisationer ger anställda tillgång till rätt lagringslösningar. Om föremålen lagras på rätt plats, behöver anställda inte slösa tid på att leta efter vad de behöver. Selly Home produkter är designade för att förse företag med högkvalitativa, hållbara och funktionella kontorsmöbler. Vi erbjuder ett brett utbud av kontorsskåp, hyllor och byråer som hjälper företag att skapa en arbetsmiljö. Låsbart Kontorskap garanterar att dina dokument är säkra. I våra kontorsskåp kan du dölja dokument utan att oroa dig för att de kommer att falla i fela händer.

Kontorsskåp - en verktygslåda på kontoret

Kontorsskåp i metall, arkiveringsskåp och arkivskåp möjliggör modern, funktionell och praktisk kontors- och arbetsutrustning.
Erbjudandet inkluderar ett brett utbud av arkivskåp, skåp för ritningar och kartor, förstärkta arkivskåp, skrivbord och specialskåp. Alla möbler är tillverkade av stålplåt, skyddade mot korrosion, täckt med pulverlack i många palettfärger.
För att effektivt utföra den anställdes uppgift är det nödvändigt att säkerställa korrekt utrustning i rummet. Det ska vara elegant, bekvämt och också ha en lång livslängd. Därför inkluderar vårt erbjudande kontorsmöbler som imponerar med sin enkla och eleganta men ändå moderna look. Du kan också använda dem både på ditt eget kontor och i öppet utrymme.
De föreslagna skåpen gör det möjligt att skapa en unik inredning som ökar fokuset för personen i det. Varje utrustning är hållbar och samtidigt mycket enkel att montera. Vårt rika sortiment inkluderar bland annat skrivbord, skåp och akustiska paneler som gör att du kan skilja arbetsplatser från varandra. Dessutom erbjuder vi trägarderober, hyllor eller lådor för att enkelt kunna lagra dina dokument. Förvaringsskåp - Vi ber dig bekanta dig med vårt erbjudande!

 

pixel