SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Soffbord med förvaring

( antal produkter: 23 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Smarta möbler - Soffbord med förvaring

Små bord är väldigt funktionella och man kan använda dem på många olika sätt. De kan fungera som ett kaffebord, ett blomställ, eller ett sidobord på vilket ställer man dekorationer. Särskilt anmärkningsvärt är soffbord med förvaring. Detta är "2 i 1" -möbler som kan fungera både som ett bord och en praktisk förvaringsplats. Bord med lådor är en perfekt lösning för mindre vardagsrum, kontor och alla rum med begränsat utrymme där varje kvadratmeter är till högsta pris. Vardagsrumsbord med förvaring hjälper inte bara till att spara utrymme, men utgör också en prydnad tack vare sin moderna design.

Vi älskar funktionella möbler- bord med förvaring

I vårt sortiment hittar du bord med förvaring som övertygar inte bara med sitt utseende utan också med det faktum att de garanterar ytterligare lagringsutrymme. Man kan lagra tofflor, mattor och tidskrifter i dem, och vid behov kommer de att tjäna som ett bekvämt och lätt bord vid vilket man kan dricka en kopp kaffe. Soffbord med förvaring består ofta av en öppen bas och praktisk bordsskiva. De är lätta och mångsidiga möbler som tack vare sina kompakta dimensioner passar till många olika inredningar. Soffbord med förvaring kommer att fungera bra i hallen, garderoben, sovrummet och till och med i barnrummet, där det kan ersätta korgen för leksaker.

En trendig möbel till ett bra pris - bord med förvaring

Soffbord med förvaring ska ha många olika användningar, därför är det så viktigt för ett sådant kaffebord att vara funktionellt. En extra hylla placerad under bordsskivan eller ett urtag är en lösning som kommer att fungera bra i alla vardagsrum. Det är här du kan lägga bort fjärrkontroller, tidningar, böcker eller till och med målarböcker, dvs alla saker som du vill gömma snabbt. På det här sättet försvinner alla onödiga föremål och vi har gott om plats för kaffe.

pixel