SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Skoskåp och skobänk

( antal produkter: 1 )
Filter: färg

Skobänk perfekt för dig

En bänk med ett förvaringsfack är ofta ett glömt möbel. Det anses inte vara ett väsentligt element som en soffa, matbord eller sko skåp, men du kommer att upptäcka att det har sina fördelar. Selly Home har ett brett utbud av skåp och bänkar med lagringsutrymme. Dessa bänkar öppnas ofta genom att lyfta locket, men de kan också utrustas med ett antal lådor. Om du har små barn gillar du inte de spridda skorna. Skoförvaring i korridoren är den perfekta lösningen på detta problem. Du kan använda den för att lagra skor, och dina barn kommer inte att ha problem att hitta sitt favoritpar på morgonen. Sko förvaring kan också placeras i vardagsrummet och användas till tidningar, lekar etc. En sådan bänk kommer inte bara att kunna förvara dina barns saker, du kan också förvara kuddar, sängöverdrag och andra föremål som du inte vill ha liggande överallt.


Hallbänk med förvaring


På Selly Home hittar du många praktiska lådor och bänkar för förvaring av saker. Det är bra att tänka på vad du vill ha i din nya bänk innan du gör ett köp. Bänken med lock ger vanligtvis mer utrymme än versionen med lådor. Denna modell är bredare och har ryggstöd. Bänk hall har en rustik karaktär, men den ser också bra ut i en modern inredning.
Om du behöver mycket lagringsutrymme, är sätten med bänk till hall med god plats i mitten ett bra val. Dom kan till exempel inkludera två bänkar och en puff, som förutom lagringsfunktionen också fungerar bra som en fotstöd.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel