SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Spjälsäng billig

( antal produkter: 2 )
Filter: färg

Säkerhet framför allt - spjälsängsskydd

Det grundläggande och obligatoriska elementet i varje ung familj - en barnsäng. Att tänka på sådana möbler har vanligtvis en traditionell trä vagga i åtanke. Med barriärer, vit eller i naturlig färg. Barnsängar erbjuder dock många ytterligare alternativ. De gör livet enklare för föräldrar så mycket som möjligt. Många tillbehör ger mycket mervärde till barnets rum. Våra sängar skyddar barnets sömn.

Mobilarm spjälsäng - brett erbjudande + funktioner

Vad händer? En spjälsäng kan till exempel omvandlas till en soffa. Det blir helt enkelt en modell för äldre, fleraåriga barn. Så det är 2in1. Det låter dig spara pengar. Det kräver ingen extra tid och energi att leta efter och montera nästa. Bearbetning från ett alternativ till en annan tar bara ett dussin minuter. Allt händer utan att naturligtvis lämna huset.

Men även en vanlig barnsäng ger ett brett utbud av möjligheter. En vanlig säng med en låda är mycket bekvämare varje dag. Det handlar inte bara om extra utrymme för kuddar eller täcke. Det viktiga är att föräldrar har det rätt till hands. Du behöver inte onödigt kombinera - "var du ska sätta det här sängkläder". Varför är det så viktigt? Det bör komma ihåg att friskluft bör tillåtas i madrass spjälsäng. Tack vare detta kommer tillväxten av bakterier att sluta. Allt du behöver göra är att placera resten av arket över madrassen varje dag. Självklart är detta gjort när pjäsen inte är inuti.

Billiga spjälsängar online

En annan intressant lösning är en barnsäng med en droppsida. Kanten kan sänkas i vissa modeller. Det är föräldrars komfort, till exempel bristen på böjning. Den används bäst endast hos nyfödda som ännu inte kan sitta. Det finns också ett alternativ att helt ta bort sidan. Tack vare detta kommer ditt barn att hitta sitt eget sätt att komma ur sitt ställe. Det är mer självständighet. Det fungerar bra med lite äldre barn. En barnsäng för en bebis med denna funktion är en utmärkt fördel i sin enkelhet, eller hur? Vad har ytterligare barnsängar? Istället för den sänkta sidan kan du välja borttagbara spår. Som regel kommer du i många modeller att ta 2-3 av en längre vägg. Fördelen är densamma som med den avtagbara sidan. Men den här lösningen är också för lite yngre människor. Detta beror på att det är lite säkrare.
Du hittar också en hög säng. Det har attraktioner som vaggan funktionen. Det finns också modeller med en liten commode och skötbord. De ligger på kort sida. Så det är 2 i 1 eller 3 i 1 - kommandocentret för unga föräldrar.

pixel