SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Billig sänggavel - säng med gavel

( antal produkter: 69 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Stoppad sänggavel - elegant og klasse

Oavsett färg och form, kommer bäddsoffor i sovrummet att ge rummet ett elegant och elegant utseende. Bland Sely Home-modellerna finns sängar med runda ryggstöd och de med rektangulära ryggstöd. Kuddebäddar i sovrummet kan variera avsevärt, och färgen blir avgörande för detta.
Även om en rödbruna säng kan verka som ett riskabelt experiment, blir det inte en utmaning, i motsats till utseende, att montera den med andra möbler. En sådan modell kommer att se bra ut i kombination med grå eller ljusa tallmöbler. Men bortsett från djärva färger som gul, turkos eller blå, kommer det också att finnas sängar i lugnare färger. Till exempel - beige eller grå.

Vad är stoppade möbler

Den vadderade sängen på Selly Home-sovrummet kan köpas i ett speciellt alternativ, som inkluderar en madrass och en sängram. Genom att anpassa den bekväma madrassen och möblernas elegans blir sovrummet en idealisk plats för middagsmiddag och lugna nätter.
Material sängar är det bästa valet, särskilt för älskare av färg i sovrummet. De består av en stabil ram och hållbar polyester. Mjukt ryggstöd ger komfort inte bara när du ligger, men också som sittplats. Eleganta träben kompletterar bilden. Oavsett om du väljer en färgstark, ädel grå eller RETRO modell i färgen på rött vin, kommer du att vara nöjd med den kvalitet och design som gör din sömn bekväm.
Om du föredrar en klassisk modell rekommenderar vi moderna läderbäddar från Selly Home. Dessutom erbjuder vi tre och kontinentala sängar. Om du är intresserad av en viss modell kan du beställa det på nätet och vi skickar det till ditt hem.
Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon eller e-post.

pixel