SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Piemonte

( antal produkter: 8 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Möbler vardagsrum Piemonte

Står du inför utmaningen att ordna ditt vardagsrum? Vill du kombinera elegans och modernitet, men du bryr dig också om funktionalitet? Det är möjligt med möbelkollektionen Piemonte. Den ursprungliga kombinationen av Portland askfärger med svarta metalltillbehör kommer att glädja fans av unika interiörer. Fronter med lameller tillför modernitet till möblerna och gör att de passar in i de flesta moderna arrangemang. Stabilitet och subtilitet tillförs av smala svarta metallben, som också hjälper till att hålla ordning under möblerna. Möbeln i Piemonte-kollektionen är gjord av högkvalitativ laminerad skiva, vilket gör den hållbar och hållbar. Kollektionen innehåller: byråer, en garderob, ett vitrinskåp, ett soffbord, ett tv-skåp och en hänghylla.

Organisation och förvaring

Vardagsrummet ska ha ett praktiskt och estetiskt soffbord där du kan dricka ditt favoritkaffe. Piemonte-bordet har alla dessa funktioner. Dessutom är den utrustad med en låda och ett urtag som gör att du kan förvara olika småsaker. Ett annat viktigt element i vardagsrummet är ett TV-skåp, vilket kommer att göra det lättare att organisera utrymmet bredvid TV:n. Två skåp med dörrar och ett urtag gör att du kan förvara elektronik, medan en låda håller alla småsaker på sin plats.

Piemonte byråer och garderob är en originell och stilren lösning för moderna interiörer. De hjälper dig att organisera utrymmet inte bara i vardagsrummet utan också i sovrummet. Byrån finns i två varianter, så att alla hittar rätt modell för sig själva. De är utrustade med hyllor och lådor, vilket gör det lättare att ordna alla nödvändiga tillbehör.

Förutom att ge förvaringsutrymme, ger vitriner från Piemonte-kollektionen också en mysig atmosfär till rummet tack vare LED-belysning. Glasdörrarna gör att du kan visa bilder, souvenirer eller favoritböcker. För att ge dig själv extra utrymme för att visa värdefulla föremål är det värt att välja Piemonte hängande hylla. Den har inte bara en praktisk funktion, utan har också ett dekorativt värde som kommer att framhäva interiörens karaktär.

pixel