SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kontorshyllor

( antal produkter: 20 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Dokumentlagring - vilka kontorshyllor ska man välja?

På varje kontor finns det ett behov av ett rum där vi lagrar dokument, projekt, böcker eller olika former av hjälp. När det gäller en villa är en låg bokhylla bäst, men större företag måste ofta organisera hela arkivet. De svenska bestämmelserna kräver lagring av de flesta dokument under minst 5 år. Då är det värt att överväga att köpa en stor bokhylla som täcker en hel vägg - du kan välja en färdig uppsättning eller välja ett modulerad rack. Denna typ är också uppdelad i de som är fästa vid väggen och de som står på golvet. Väggmonterad bokhylla har otrolig stabilitet. Konsolhylla - Kolla in Selly Home-erbjudandet!

Bokhylla inspiration - öppen eller stängd modell?

Ett särskilt problem är valet av öppna eller stängda hyllor - de första är billigare, men det senare skyddar dokument från damm och solljus. Förutom själva hyllorna kan du också välja skåp, skåp med lådor och dörrar. 

Inredning kontor - vilka färger?

Vit bokhylla är den mest föredragna bokhyllan, främst av hänsyn till användarvänligheten hos vita som du inte kan se damm på. Ett möbel i denna färg anpassar sig till modern och klassisk interiör. Svart bokhylla är en annan bästsäljare. Svart så lätt som vitt passar in i dom flesta rum. Även om svart vanligtvis väljs av män, har den också många följare bland kvinnor.

Design hylla

Det är bäst att välja modeller med ett stort antal avdelningar och ett system för effektiv lagring av lösa dokument. Selly Home erbjuder dig produkter som har hög kapacitet och hållbarhet, tack vare detta kan du enkelt placera kontorsmaterial eller arkivera mappar med dokumentation. Det är viktigt att alla hyllor är stabila, vilket innebär att de inte lutar eller välter när saker placeras på dem. Kontoret bör också innehålla öppna bokhyllor - det rymmer alla artiklar du använder varje dag – kataloger och pärmar som du använder flera gånger om dagen. Allt du behöver är en enkel bokhylla med en öppen form som underlättar ditt arbete. För litet kontor är det också värt att organisera möblerna nära skrivbordet - detta är en minihylla med lådor för personliga dokument. Billiga bokhylla - Hitta den perfekta modellen med Selly Home!

pixel