SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Litet vardagsrum - Quant system

( antal produkter: 7 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Pris
-

Vardagsrumsmöbler Quant 

Vardagsrumsmöbler Quant överraskar med sin unika design, baserad på industriell stil. De iögonfallande svarta baser i metall ger kompositionen en sträng karaktär som tilltalar alla beudrare av modern elegans. Stommarna och fronterna av enskilda element är också anmärkningsvärda. De slitstarka laminerade möbelskivor har färg av artisan ek som imiterar den naturliga färgen av ek. Man kan inte glömma den externa och interna LED belysningen. Möbler från serien Quant ser till stor del så bra ut tack vare LED-remsorna under möbeltopparna. Subtilt ljus betonar perfekt fronternas tredimensionella natur och skapar en unik atmosfär i varje vardagsrum. Dessutom finns det intern belysning som alternativ till vitrinskåp i den glasbetäckta delen. Det orsakar att man på ett imponerande sätt kan visa föremål som finns i dem och därigenom betona trämönstret på baksidan av möblerna.

Den unika designen av vardagsrumsmöbler Quant gör att möblerna aldrig bara kommer att vara en bakgrund, utan en ledande element i vardagsrumsinredningen!
Quant är en serie av möbler i industriell stil. Den kontrasterande kombinationen av den mysiga artisan ek med svarta ramar gör att din interiör kommer att se rymlig och extraordinär ut. Geometriska, svarta ben ger möblerna en industriell karaktär som tilltalar alla som tycker om modern elegans.

QUANT är ett erbjudande för människor som älskar modern design. Dessa möbler kommer att utgöra de viktigaste elementen av vardagsrum inredning. Fronterna har ett originellt utseende och träliknande dekor. Alla möbler i serien Quant har vackra svarta ramar som också garanterar stabilitet. Möbler hänvisar till industriell stil.

I serien Quant finns det:
- Lågt vitrinskåp
- Högt vitrinskåp
- Mediabänk
- Soffbord
-Vägghylla

pixel