SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Soffbord runt

( antal produkter: 27 )
Bredd [cm]
Diameter [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Funktionalitet i kombination med estetik - runt soffbord

Vardagsrum är ofta det viktigaste rum i hela lägenheten, därför bör man ägna lite mer uppmärksamhet åt dess arrangemang. Här återhämtar man sig efter en lång dag och träffar familj och vänner. När vi väljer möbler till vardagsrum, måste vi komma ihåg att estetik och funktionalitet ska gå hand i hand - samma sak gäller soffbord. Eleganta former och innovativ estetik av runda soffbord beror främst på materialen av hög kvalitet som används för att tillverka dem. Trä och glas används ofta i denna processen.

Runda soffbord i trä - en klassisk lösning

Runda soffbord i trä är möbler som är kända för sin mångsidighet och tidlös design. Dessa modeller garanterar avsevärd frihet i arrangemang. Detta är särskilt önskvärt när du dekorerar en liten interiör. Soffbord i trä är tillverkade av olika träslag som skiljer sig från varandra i hårdhet, motståndskraft mot skador och färg. Ett billigare alternativ till träbord är runda soffbord i faner som efterliknar trä. För människor som tycker om eleganta inredningar erbjuder vi runda soffbord i glas. I den här typen av kaffebord finns det ofta element av rostfritt stål, metall eller trä. Ett soffbord i glas är också en bra lösning när du inte vill täcka mattan.

Varför är runt soffbord så funktionellt?

Runda soffbord har en form som är enklare att använda än fyrkantiga soffbord. Nyligen fler och fler människor bestämmer sig för runda satsbord. Kaffebord från samma serien ser extremt fina ut när de skiljer sig bara i höjd och diameter på bordsskivan. I interiörer skapade i industriell stil kan du kombinera kaffebord i helt olika stilar, storlekar och färger. Soffbord med mindre former ger oss friheten att flytta dem beroende på situationen, t.ex. den största av dem kan stå direkt framför soffan, medan två mindre i form av satsbord kan stå vid armstöden. Det är en perfekt lösning, särskilt om du har ett stort och rymligt vardagsrum.

Runda soffbord som alternativ till traditionella modeller

Runda soffbord är ett perfekt alternativ till traditionella, fyrkantiga och rektangulära modeller. Kaffebord som finns i vårt sortiment utmärker sig med uppmärksamhet på detaljer och en unik stil. Utan tvekan kommer de att utgöra en funktionell dekoration i alla vardagsrum, både arrangerade i glamour och minimalistisk stil. I vårt sortiment hittar du en mängd olika runda bord. Några av våra runda soffbord har en praktisk hylla som kan vara mycket användbar när man vill lägga bort en tidning eller en tallrik.
Vi uppmuntrar dig att titta igenom det omfattande erbjudandet på kaffebord på Selly Home.

pixel