SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Rustika möbler - stil inspiration

( antal produkter: 24 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Skapa din dröm rustik inredning

Om du drömmer om att återvända till den naturliga enkelheten i ett traditionellt hus på landet, inredgärna i en rustik stil. Att du bor mitt i staden är inget problem, eftersom rustik mysighet lätt kan uppnås under alla förhållanden. Vi ger dig råd om hur du dekorerar ett hus i rustik stil och visar vackra interiörer i lantlig stil.

Rustikk stil - inget svårt!

Gillar du traditionella rustika inredningar och vill överföra deras atmosfär till din lägenhet i staden? Rustik definition är idealisk lämpad för denna situation. Oroa dig inte för åsikten om att denna typ av design endast fungerar i hus på landet och inte i staden. Vi rekommenderar att du på ett skickligt sätt "drar" ut det som är det mest intressant och vackert.

Rustik interiör - rustikt kök - Selly Home

Undrar du hur mysigt och smakfullt man dekorerar matsalen i rustik stil? Vill du skapa en unik atmosfär och överraska dina gäster? Senso och Maximo-kollektionen är en fantastisk möbelsamling för denna typ av interiör. Åldriga möbler av trä i en kombination av en varm nyans av vit med element i en naturlig färg av trä. För att matcha väggernas stil med den som används i möblerna rekommenderar vi att måla färgen som används på väggarna med minst tre olika olika nyanser. Tack vare denna behandling kommer vi att få en oerhört attraktiv effekt som betonar interiörets unika och dess rustika karaktär.

Vid rustik matbord från Senso-kollektionen rekommenderar vi att du ställer in stolar från denna kollektion. En intressant lösning kan vara att ställa en bänk på ena sidan av det rustika matbordet och stolarna på den andra. Färgen på det rustika bordet rekommenderar vi att välja i förhållande till färg på väggarna. Bestick med träelement (eller stiliserat på trä) kommer att passa med porslinen och det inre klimatet.

Rustika möbler design

Genom att ordna rustikt vardagsrum i en viss stil kan man naturligtvis inte glömma resten av rummen. Om ett kök är anslutet till det rustika vardagsrummet, måste det hela ordnas harmoniskt. Enheten gynnas av samma golvbeläggning - till exempel ljusa keramiska "kakelplattor". Kakel med utseende av vit tegel som en kameleon anpassar sig till olika stilar och beroende på det sammanhang de befinner sig i kommer de att skapa både modern och idyllisk inredning. Rustikt soffbord komplett med soffa - varför inte! Hos Selly Home hittar du matchande uppsättningar som Maximo eller Senso. Efter borden är det värt att ompröva frågan om att organisera "tv-rummet". I vårt erbjudande kan du enkelt hitta rustik tv bänk. Valet av en snygg, matchande byrå återstår. Dessa möbler hämtar inspiration från provençalsk och skandinavisk design samt från engelska motiv. Hos Selly Home hittar du många olika rustik byrå till attraktiva priser.

pixel