SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Inredning garderober - Inredning till garderober

( antal produkter: 6 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Idéer för garderob - inredning


Standardlådor är tillverkade av spånskiva, och bredden, djupet, höjden, handtaget och skenorna kan konfigureras fritt, beroende på destinationens lådor och vad vi vill lagra i den. Med ett brett utbud av guider kan vi enkelt förlänga lådans funktionalitet möjligheten till fullständig förlängning, självstängande eller öppet ledtråd av "Tryck här. Kom ihåg att oavsett vilken typ av billigt garderobsdesign du väljer, borde du ordentligt planera sin layout först och främst. de kan inte kollidera med garderobsdörren.
En intressant effekt kan medföra inredningsljus, som används i mörka skåp och skåp. I denna variant tänds lampan automatiskt när du öppnar lådan så att du snabbt och enkelt kan få de kläder vi behöver utan att använda toppljus. Garderobsinredning - Kontrollera Selly-hemmet!
Urval av tillbehör till garderober Commander till standardlösningar, vi har också flera användarlådor, vilket gör att du kan organisera bättre ändå i produkterna. De vanligaste produkterna är dedikerade lådor till smycken, band, underkläder, bälten eller andra mindre föremål.

pixel