SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Soffbord glas

( antal produkter: 3 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg

Varför är soffbord i glas så populära?

Soffbord i glas blir mer och mer populära huvudsakligen på grund av deras visuella egenskaper. Därför kunde de inte saknas i vårt erbjudande. På Selly Home har vi moderna och väldigt funktionella soffbord i glas, som passar till olika interiörer. Material av hög kvalitet med kombination av bra design orsakar att våra möbler kommer att tilltala till och med de mest krävande kunderna. Soffbord med glasskiva som vi har i vårt erbjudande är väldigt hållbara eftersom de är tillverkade av högkvalitativt glas. Som ett resultat kommer de att vara resistenta mot både ogynnsamma temperaturfaktorer och olika typer av skador. Soffbord i glas från vårt sortiment är ett inredningselement som kommer att väcka uppmärksamhet hos människor som värderar extraordinära lösningar.

Vad ska man tänka på när man väljer ett soffbord i glas ?

Ett kaffebord är en oumbärlig del av inredningen av varje vardagsrum, eftersom det är där vi tillbringar tid med familj och vänner. Förutom hög funktionalitet är det naturligtvis en intressant dekoration om det väljs på ett rätt sätt. Alla soffbord i glas, som finns tillgängliga på Selly Home kan enkelt anpassas till varje rum. Ett sådant kaffebord kommer att vara perfekt för både stora och små rum. Soffbord i glas kommer att göra din interiör elegantare.

Soffbord i glas - tidlös design

Soffbord med glasskiva tillhör de senaste trenderna när det gäller design av funktionella möbler. Snygga soffbord kan kännetecknas av bordsskivans unika form, vilket är väldigt viktigt om man vill skapa ett originellt arrangemang. Oavsett val av bordsskivan är dess hållbarhet mycket viktig. Härdat material kännetecknas av hög motståndskraft mot repor och alla slags skador. Kaffebord som finns tillgängliga på Selly Home är tillverkade av hållbara material, dvs rostfritt stål, härdat glas eller MDF-skivor. Noggrann efterbehandling av möbler orsakar att de ser extremt solida och eleganta ut.

Modern inredning med ett soffbord i glas

Ett snyggt soffbord är ofta ett av de enklaste sätten att skapa ett modernt och praktiskt arrangemang av vardagsrum. På Selly Home finns det kaffebord i minimalistisk, futuristisk eller klassisk stil. Soffborden är vanligtvis tillverkade helt av glas, men vi har också modeller med element i trä och metall. En obestridlig fördel med soffbord med glasskiva är dess originella utseende - det kommer att vara ett perfekt komplement till vardagsrum. En annan fördel är att sådana kaffebord är väldigt enkla att hålla ren - man kan snabbt ta bort spår av spillt te eller fingeravtryck från glasyta. Det är också värt att veta att matt glasskiva är definitivt mer motståndskraftigt mot smuts än genomskinligt glas.

Storlek av soffbord i glas

En av viktigaste saker som man måste tänka på när man väljer ett kaffebord är dess storlek. Soffbordet får inte vara för liten eller för stor. Dess höjd bör justeras till nivån på vilken sittgruppen är placerad. Man bör komma ihåg att för högt soffbord med glasskiva kommer att utmärka sig för mycket, medan för litet soffbord kommer inte att rymma alla hushållets medlemmar. När det gäller former är ovala och rektangulära glasbord mest populära, men på Selly Home kommer du att hitta också kaffebord i olika andra former.

soffbord i glas - dekoration

Om du blir uttråkad av glasskivan efter någon tid kan du snabbt och enkelt förändra utseendet av ditt soffbord med glasskiva. En bra idé är att lägga en bordsduk på bordsskivan. Bordssukar är tillgängliga i många olika färger och mönster, därför går det lätt att förändra utseendet på ditt soffbord i glas.

pixel