SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Billiga Köksstolar online

( antal produkter: 72 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Stolar till matbord

Inkjöp av matbordstolar måste övervägas noggrant vid inkjöp. Så om ni planerar att köpa stolar till matsalen, ge er lite tid att läsa erbjudandet, låta oss försöka. När allt kommer omkring köper vi inte dem varje vecka - vi använder dem länge. Matbordstolar - Kolla in Selly Home-erbjudandet! Rustik, industriell, utsökt stiliserad eller minimalistisk - det finns många möjligheter. Innan det slutliga valet av stolkonstruktion är det värt att kontrollera om de har funktioner som garanterar användarkomforten. Vad betyder detta i praktiken? Hur väljer jag en billig godstol av god kvalitet när det finns många modeller på marknaden? Det är lätt att gå vilse i allt detta, men oroa dig inte - vår guide hjälper dig att välja de perfekta stolarna för matsalen..

Köksstolar design

Köksbord och stolar - gör ditt köp väl genomtänkt och korrekt. Den ideala stolen - inte bara för matsalen - bör kombinera ergonomi, bekvämlighet, hållbarhet och material av hög kvalitet. Vi har varit vana vid att lägga stor vikt vid ergonomin hos kontorsstolar, och stolarna i hemmet bör också ha en lämplig struktur som hjälper till att upprätthålla den ungefärliga fysiologiska locken i ryggraden.

Vilken är höjden på matstol?

Helst bör stolen placeras 3 till 5 cm under sätesens knäled. För hög stol tillåter dig att inte luta dig på botten av kroppen på fötterna, vilket onödigt stör de andra kroppsdelarna. Det orsakar också tryck på låret, vilket kan leda till obehaglig stickningar. Omvänt kan en stol som är för låg orsaka djup böjning i höfterna som minskar lordos och så småningom leder till ryggsmärta. Stolens bästa höjd är den där sittbenets ben är böjt i rätt vinkel, medan fötterna vilar helt och bekvämt på golvet. Billiga stolar - Hitta den perfekta modellen med Selly Home! Sitsens djup är också viktigt. Den populära uppfattningen att en djup plats alltid ger hög komfort är inte sant. För djupt säte orsakar en betydande belastning på ryggraden i korsryggen på grund av brist på ryggstöd. När sätet är för grunt igen, minskar kontaktytan på kroppsytan (skinkor och lår) med marken (sätet) trycket på utvalda delar av kroppen, vilket orsakar obehag. Den optimala lösningen är att justera sittdjupet så att framsidan av sätet skjuter ut cirka 1/3 av lårlängden ut ur sätet.

Design matsal

Retro stolar passar in i interiören dekorerad i vintagestil. De passar perfekt i tryck på stoppade möbler. Eller kanske du föredrar modern inredning? Moderna stolar är för dig! På Selly Home hittar du många exempel på en god, modernistisk matsal.

Stolar för de små

När kan baby sitta i stol och mina föräldrar är villiga att införa en ritual för familjemiddagar i matsalen. Ett stolt barn kommer äta mer när man sitter i sin egen stol. Men om matbordet inte passar till stolen - ge ditt barn ett bord och stolar för barn. Stolar till matbord Kolla!

pixel