SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Hängstol med ställning

( antal produkter: 6 )
Bredd [cm]
Diameter [cm]
Filter: färg
Pris
-

Hängfåtölj för trädgården eller vardagsrummet

Hängfåtölj är en mycket bekväm möbel. Hängmattor som tidigare bara var förknippade med sommar och avkoppling i trädgården, de kan också hänga i vardagsrummet eller sovrummet. Vi behöver inte vänta på vår semester för att koppla av i hängmattan. Vi kan välja en klassisk hängmatta i form av en upphängd säng, där vi kan koppla av med en bok eller ta en tupplur. Den andra typen av hängmatta, även känd som den brasilianska stolen, är formad som en trädgårdsbänk. På en sådan gunga kan vi svänga sittande, därför kommer den att vara perfekt för en eftermiddags vila.

Hängmatta eller hängstol med ställning

Den har en vacker design, ser bra ut på balkongen, terrassen, i trädgården och till och med hemma. Kokongstolen blir mer och mer populärt. Inte konstigt - den är bekväm och original. Fan av skandinavisk stil har det i sin lägenhet eller trädgård.

Kombinationen av gungor och en hängmatta, kan vara det enklaste sättet att besluta om att tillhandahålla semesterklimat och garanterar en avkopplande reträtt. I stolen kan du ta en liten tupplur, läsa en bok, lyssna på musik eller dricka din favoritcocktail och koppla av.

Intressanta mönster som liknar en kokong utvidgar våra hjärtan. Hängstolen är vanligtvis gjorda av rotting eller annat flexibelt material. Trädgårdsmodeller placeras på en speciell hängande stol med stativbotten. Vi kan också köpa en modell som kan fästas i taket, och sådana lösningar erbjuds till lägenheten. Hängstol med stativ - kolla in erbjudandet hos Selly Home!

Billig hängstol - otrolig bekvämlighet

Priserna på hängstol är mycket olika. Fåtöljer varierar i materialets hållbarhet och hur de tillverkas. Om du drömmer om de ursprungliga möblerna till din trädgård eller lägenhet - kommer den hängande fåtöljen att bli en hit och det kommer att vara en favoritplats att vila och koppla av. Jag rekommenderar det verkligen! Kolla hängstol svart eller hängstol vit och bestäm vilken du ska välja.

pixel