SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Hängstolar

( antal produkter: 6 )
Bredd [cm]
Diameter [cm]
Filter: färg
Pris
-

Hängande stol Santa Cruz

Hos Selly Home hittar du exklusiva hängstolar till bra priser. Se själv att trädgårdsutrustning inte behöver begränsas till ett bord och stolar. För alla som vill skapa kreativt sin omgivning och värdesätta moderna lösningar, har vi ett stort nöje att presentera våra hängande kokonger, Santa Cruz eller hängstol med stativ - fashionabla och solida stolar som hänger från tjocka flätor. Bara när du faller in i omfamningen av en djup, inbyggd stol som svänger fritt på en metallram för att se vad verklig komfort är.

Hänggunga med stativ

Fåtöljer som hänger i vår samling kombinerar funktionella och estetiska värden harmoniskt. Det mest populära byggnadsmaterialet är technorattan - ett material som stjal hjärtan till älskare av utomhusavslappning och lämnade konkurrenterna långt efter. Syntetisk rotting med en kompakt, ogenomtränglig för damm- och fuktstruktur är en obefläckbar barriär. Tack vare att den hängande stolen behåller sitt felfria utseende i många år trots exponering för skadliga yttre faktorer.

Hängstol trädgård

Fördelarna med hängande stolar kommer att uppskattas främst av designarna av verktygsdesign. Unika mönster med ovala former passar harmoniskt in i årets trender och ger rymden en anteckning av sann lyx. Hängande stolar skapar perfekta förhållanden för en god vila - allt du behöver göra är att sitta i en stor, kylig interiör och känna en lätt svängning för att fokusera på boken eller musiken i fullständig isolering från omgivningen.

Billig hängstol - swing chair

Exklusiva hängande stolar behöver inte vara dyra, som du ser när du tittar på Selly Home-erbjudandet. De fungerar inte bara utomhus. Tack vare den tankeväckande designen kan du hänga dem under taket i vardagsrummet eller sovrummet. Design trädgårdsmöbler kommer att vara en intressant dekoration av arrangemanget och en funktionell möbel som kommer att göra tiden på långa, höst-vinter kvällar trevlig.

 

pixel