SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Loft inredning & Loft interior

( antal produkter: 131 )
Sida
Bredd [cm]
Diameter [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Loft - elegant stil

Vill du dekorera interiören i loftstil, behövs stora öppna utrymmen, fulla av ljusa färger. Välj utrustning i industriell stil. Tillsatserna kommer idealiskt att vara tillverkade av metall, glas, aluminium eller plast. Välj stora lampor som ser ut som dom kommer från en gammal fabrik och möbler med historia och njut av en vackert dekorerad loftstil. Erbjudandet som vi har förberett - loftinredning - möjliggör en utmärkt design av lägenheten. Loftarkitektur - kolla in Selly Home-erbjudandet!

Loft inredning - hur gör man det?

Vad tänker du när du tänker på att inreda loftlägenheter? Jag har ett högt och rymligt rum framför ögonen med stora svarta metallfönster, tegel på väggen och synliga rör. Så här kan du karakterisera loftstilen. Om någon läser en sådan beskrivning skulle han tro att takarrangemangen är kalla och obekväma. Inget är mer fel! Se själv! Loftlägenhet - Hitta den perfekta modellen med Selly Home!Inreda loft stil - metall måste vara!

Inreda loft stil - metall måste det vara!

Materialet som definitivt avser att leda i denna stil är metall. Det är det som spelar första fiolen i denna loftinredning. Trots den höga metall närvaron är interiören mysig och varm. Kanske för att det finns delar av rått trä, ett mycket hett material.

Loft design - möbler och tillbehör

Ett stort urval av hemmöbler är gjorda för människor som vill ha intressanta och originella inredningar. Våra hörn passar perfekt till denna stil. Mycket bekvämt om du vill vila och koppla av. För detta rekommenderar vi soffbord. Naturligtvis med en metallstabil bas. En sådan uppsättning kommer att återspegla rummets inre. Vanliga middagar kommer att behöva ett stort matbord. Som ett funktionellt tillägg till hallen är ett konosolbord lämpligt. Stor metallkonstruktion med ek- eller glasskiva. Takstilbelysning är också viktigt, så det är värt att köpa våra lampor som perfekt återspeglar inredningen i denna stil. Välkommen till Selly Home!

pixel