SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

U soffa

( antal produkter: 15 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Var kommer u-soffa att fungera bäst?

U soffor är en bra lösning för stora rum eller för interiörer som till stor del ska fyllas med en soffa. U-soffa är perfekt för att arrangera ett utrymme som ska spela en representativ roll och främst tjäna till att ta emot gäster. U soffor garanterar en mycket stor mängd utrymme på vilket kan man koppla av. U-soffa erbjuder också en bekväm sovyta. I vårt erbjudande hittar du både U soffor med bäddfunktion och utan den.

Perfekt U soffa i mitten av ditt vardagsrum

Bekväm U soffa kommer att stå i centrum av ditt vardagsrum och utgöra en favoritplats för alla hushållsmedlemmar och gäster. U soffa har också dekorativa egenskaper som avgör interiörens övergripande stil och karaktär. U-soffa är en möbel som gör det möjligt att stärka sociala band. Under sociala sammanträden kan alla gäster få ögonkontakt med varandra och ha en avslappnad konversation. Kolla in olika modeller av U-soffor i vårt erbjudande!

U soffa - för vem?

I vårt erbjudande kan man hitta också u soffor med bäddfunktion. När den är utspridd kommer den att vara perfekt för mysiga filmkvällar med familj och vänner. Detta är ett utmärkt alternativ för stora familjer som älskar att tillbringa tid hemma. U soffa är större än en traditionell hörnsoffa och därför kommer den att rymma fler människor. Dessutom har moderna u soffor mycket originella design som väcker uppmärksamhet. U soffa måste dock stå i ett stort rum, annars kommer det att överväldiga hela interiören.

U soffor - funktionalitet framför allt

U soffor är inte bara trendiga och moderna. De är framför allt väldigt funktionella. När man väljer en u soffa kan man bestämma sig för en med bäddfunktion dvs en u bäddsoffa som kommer att ge oss en extra säng hemma. Vanligtvis finns det behållare för sängkläder under två sidor av denna typ av hörnsoffor. På Selly Home finns det u soffor med olik design, form och funktionalitet.
Sortimentet på Selly Home ger kunderna stora möjligheter inom inredningsdesign och erbjuder ett brett urval av olika möbler för vardagsrum. Bland dem finns t.ex. soffbord och bänkar, som perfekt kompletterar vårt vardagsrum. Kolla in vårt erbjudande och hitta en perfekt u soffa för dig!

pixel