SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Skjutdörr garderob barn

( antal produkter: 69 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

En garderob med skjutdörrar för alla interiörer

Garderob med skjutdörrar passar till alla typer av rum. Den kan placeras i sovrummet, hallen, barnrummet, samt i vardagsrummet. Det räcker att välja rätt material eller mönster, och hela interiören får en förfinad smak. Dess mångsidighet och tidlöshet gör att garderob med skjutdörrar passar perfekt in i alla interiörer, oavsett rumstyp.

 

Barnrum garderob

Att ordna ett barnrum är inte lätt. Först och främst är det nödvändigt att ta hänsyn till om rummet ska användas av barnet under många år. När det gäller valet av garderoben är det värt att välja garderob med skjutdörrar för ett barnrum som uppfyller alla krav från en ung person till tonåringen.

 

Barnrum garderob - en möbel som växer med barnet

En barnrum garderob är en mycket funktionell möbel, utan vilken det ibland är svårt att föreställa sig ett barns rike. Det räcker att noggrant överväga dess arrangemang, placering av element i interiören, och vi kommer att få en möbel som löser många problem med förvaring av barnkläder, leksaker och säsongsartiklar. Dessutom kommer en genomtänkt garderob att växa med barnet och passa till arrangemanget av ett barns rum, och sedan ett ungdomsrum i många år.

 

En bekväm barnrum garderob

Den första anledningen till att många väljer en garderob med skjutdörrar är först och främst bekvämligheten. En sådan garderob kan utrustas med spjäll som eliminerar buller när den är stängd, och som också förhindrar skador på kanterna. En garderob med skjutdörrar kan utrustas med en extra hylla. Tack vare detta finns alla tonåringens tillhörigheter på ett ställe, vilket också är viktigt för mindre rum där det inte finns gott om plats för ytterligare byrå.

 

Barnrum garderob - ett kreativt utrymme

En garderob i ett barnrum är inte bara en möbel för att hålla kläder och nödvändiga saker. Först och främst är det ett perfekt gömställe under hemmamatcher! Det är också en plats att presentera konstverk som ett barn tar med sig från dagis eller skapar hemma, eller även en zon för affischer med idoler från favoritband när det gäller tonåringar.

Perfekt för ett sådant minigalleri är inte bara garderobens fronter utan även dess sidor. Tack vare detta undviker du hål och sticker upp väggarna i barnrummet. Bilder som sitter fast i den garderob med skjutdörrar kan enkelt och snabbt tas bort.

En garderob med skjutdörrar är dock inte bara roligt men den kan också vara en introduktion till vuxenlivet. När ett barn har lätt tillgång till hyllor och galgar kan det ta hand om sina kläder, lära sig att organisera, sätta tillbaka allt på sin plats. Därför bör du låta barnet delta i segregeringen av saker, välja och gömma sina kläder och visa att varje sak kan ha sin plats och bör läggas undan när den inte längre behövs.

 

Färgglada fronter av en garderob med skjutdörrar

En barnrum garderob kan dekorera en inredning med olika färger på fronter. Produkterna i vår butik är tillgängliga i olika färger, tack vare vilka de garderob med skjutdörrar fungerar bra i varje barns rum. Du kan välja en regnbågsfärgad garderob eller välja en garderob i form av en enfärgad front. Det finns många möjligheter. Det enda problemet för dig är vilken garderob du ska välja.

 

Garderob med skjutdörrar - när design är en prioritet

En barnrum garderob, även om den har en enkel form, kan diversifiera arrangemanget av ett barnrum. Den kan kombinera ett laminat som imiterar trästrukturen, liksom släta ytor, t.ex. i vitt. Ett intressant val är en barnrum garderob med en front med blommotiv eller bilden av ett favoritdjur. Dessa är element som gör garderoben mer dekorativ och du behöver inte ytterligare bilder på väggarna.

Genom att välja en garderob med skjutdörrar kan du anpassa den till rummets storlek. Det är värt att notera att priset på skjutbara garderober som erbjuds i vår butik är oslagbart, och de modeller som finns i vårt sortiment kännetecknas av hållbarhet och originaldesign.

 

Garderob med skjutdörrar - gör det rätt

En välplanerad barnrum garderob är en möbel som växer med barnet och kan tillgodose hans behov under många år. Hyllorna som brukade användas för barnkläder och leksaker kan snabbt anpassas till tonårskläder, hjälpa ordna dem med kategorier, exempelvis T-shirts, långärmade toppar, sportkläder, klänningar, byxor etc. Allt kan ordnas och hållas rent.

För att öka utrymmet för kläder som hänger på den nedre stången kan man bara demontera den nedre hyllan som skorna stod på och därmed få ytterligare några centimeter. Du kan också ta bort en av de översta hyllorna ovanför baren och lyfta upp den några centimeter så att kläderna som hänger på den inte ligger på de som hänger nedan.

I stället för korgar, som tills nyligen använts av gosedjur, kan du installera ytterligare lådor för underkläder eller använda korgar för sporttillbehör som bollar, bordtennisställ eller annat. Större sporttillbehör som används säsongsmässigt passar perfekt på de översta hyllan tillsammans med väskor, ryggsäckar eller en gitarr.

En barnrum garderob är en multifunktionell möbel. Den kommer inte bara att lagra kläder, det kan också bli en plats för leksaker, ett gömställ för barns hemligheter eller ett hemmabibliotek. Därför är det värt att ge den rätt karaktär och utrusta den på ett sådant sätt att den kan kombinera alla dessa funktioner i varje skede av ett barns uppväxt.

pixel