2023-04-08

3 idéer för inredning av sovrum

 

Sovrum inspiration

 

Om köket och vardagsrummet är husets hjärta så är sovrummet lungorna. Det här är platsen där vi laddar våra batterier och förnyar vår energi. Om vi ​​inte tillbringar tid här för att vila kommer vi inte att ha energi att utföra våra dagliga sysslor och kan få lite med överskottsenergi. Därför bör sovrum ges lite tid när vi inreder och köper möbler. En säng ska vara bekväm och en garderob ska ha plats för allt du vill ha i den, men lägger du också märke till hur inredningen i rummet ser ut?

Ja det borde du! Sovrummet är något personligt som ska bära prägel av just dig! Du ska aldrig kompromissa på den avdelningen, (kanske förutom med din partner om du delar rum) eftersom det trots allt är ditt sovrum. Det finns några insikter när det kommer till detta personliga utrymme. Om du frågar folk kommer de säkert att säga att ett sovrum ska vara mysigt, avkopplande och tryggt. Detta är mycket sant än så länge men i vilken utsträckning? Alla har trots allt sin egen definition av vad som är mysigt eller avkopplande. Vissa tycker att kontinentalsängen var den absolut bästa och de skulle aldrig rekommendera något annat. Andra menar att allt som behövdes var en bra rammadrass eller i värsta fall en bäddsoffa. Är det verkligen upp till dig att övertala någon av dessa till något annat?

En stor bild med en kärleksförklaring mitt på väggen är kanske inte för alla men vissa där ute gillar det och vissa inte. Samma sak med utsmyckade pallaslampor. Se bara vilken stil du kan inreda ditt sovrum. Kanske en delikat och subtil skandinavisk stil, elegant och stor Glamour eller vad som helst men en lite grov industriell stil är vad du letar efter. Alla dessa projekt är starkt influerade av deras individuella snygga detaljer. Ett Glamour-inspirerat sovrum, till exempel, kommer att framhäva de större sakerna i rummet som en öppen spis. Detta är något vi mest hittar i ett vardagsrum men här ska det trots allt vara GLAM! Ett Skandi-inspirerat sovrum kan fokusera mer på subtila områden, som en gungstol. Den industriella stilen kanske vill lägga mer tid på det som för mig är funktionellt och praktiskt, kanske en bokhylla eller ett enkelt skrivbord. Vilken stil passar dig bäst? Eller kanske du har en egen?

 
  

1. Skapseng

2. Kaffe bord

3. Taklampa

 

 

 

1. Justerbar säng

2.  Grädde Kudde

3. Taklampa tyg

 

 

 

1. Säng

2. Dekorativ kudde

 
Visa fler inlägg från April 2023

Rekommenderad

pixel