2020-04-21

Billiga madrasser – välj den rätta för dig!

 

 

Djup sömn som återuppbygger hela vår kropp, muskler och sinne är en viktig del av en produktiv dag. Madrassen som vi sover på har en direkt påverkan på vår sömn och hur utvilade vi egentligen känner oss nästa morgon. Hur väljer man en funktionell och billig madrass? Här är några av våra förslag!

Billiga Bonellmadrasser

Bonellmadrasser är en av de billigare madrasserna som finns i vår butik. De är byggda på bonellfjädrar. De består av timglasformade, sammansatta fjädrar, som för säkerhets skull täckts med ett skyddande skikt av skum, filt, sjögräs eller hästhår. I bonellinlägget är fjädrarna sammansatta med en stång. Denna typ av styv anslutning orsakar att bonellmadrassen kännetecknas av ytelasticitet. Krafterna som verkar vid användning fördelas jämnt över hela ytan. Billiga Bonellfjädrar madrasser är ett bra alternativ för personer av hög vikt - hårdhet i detta fall är oerhört viktigt. Kolla in vårt butikserbjudande och se själv hur bekväma Bonellmadrasser vi har! 

Komfort och funktionalitet - billiga pocketmadrasser

Hos Selly Home har vi ett mycket brett utbud av billiga madrasserpocketresårmadrasser, som ger god sömnkvalitet är en av dem. De har fjädrar som är mycket mindre än de som finns i bonellmadrasser, de har en cylindrisk form och var och en av dem finns i en egen ficka. På grund av det faktum att de inte är kopplade till varandra arbetar de oberoende av varandra och säkerställer en mycket bra punktflexibilitet. Priset på madrassen ökar naturligtvis beroende på antalet enskilda fjädrar, liksom materialet som de paras med. Ju fler fjädrar i en madrass, desto mer flexibel är den och desto bättre anpassas den till användarens kroppsform. Kvantiteten varierar mellan 250-510 per m². Madrasser med massor av små fjädrar kallas för "multipocket".

En billig pocketmadrass är en bra lösning för två. Eftersom fjädrarna inte är förbundna med varandra kan varje person koppla av bekvämt, oavsett skillnad i kroppsvikt. Vi uppmuntrar dig att dra nytta av Selly Home-erbjudandet!

Skummadrasser som våra bästsäljare

Billiga skummadrasser är, som namnet antyder, modeller tillverkade av mycket flexibelt och termoaktivt skum. De ger tillräcklig komfort, garanterar tillräckligt stöd för ryggraden och god ventilation och förhindrar fukthållning. Termoaktivt skum kallas också latskum. Den anpassar sig till kroppens form under påverkan av värme. När vi rese ross och således eliminerar värmen så deformeras skummet igen. På detta sätt anpassar den sig efter användarens individuella behov och silhuett. De är perfekta för personer som har problem med ryggraden. I vår onlinebutik kan du hitta en mängd skumgummimadrasser, vi uppmuntrar dig att ta del av vårt erbjudande!

 

Billiga latexmadrasser

En latexmadrass är extremt flexible och stöder perfekt ryggraden samt garanterar en bekväm och hälsosam sömn. Dess fyllning erhålls i processen med bearbetning av mjölk från naturgummi. Naturgummit blandas sedan med syntetisk latex och därmed erhålles ett flexibelt och extremt hållbart madrassinlägg. Latexmadrasser är speciellt lämpliga för allergiker, då de saknar de flesta allergiframkallande ingredienserna som finns I andra madrasser. Det är en dålig livsmiljö för bakterier och svamp, vilket ytterligare förstärker de hygieniska fördelarna. Dessa typer av produkter är också luftgenomträngliga och orsakar generellt mindre svettning under natten. De är också extremt hållbara, de slits inte ut på samma sätt som andra madrasser och kan användas med framgång i många år.

En billig madrass av latex är en mycket bra idé för ett par som väsentligt skiljer sig i hållning och vikt, eftersom den anpassar sig till varje sovande person. Allt tillgängligt på Selly Home - kolla in det!

 
Visa fler inlägg från April 2020
Dela din kommentar med andra
pixel