2023-11-06

Black Friday 2023

 

 

 

Black Friday 2023 eller massor av produkter till reducerade priser på Black Friday på Selly Home. Försäljning och bästa erbjudanden. Kolla in dem nu!

Kampanjer Black Friday 2023 i Sverige

Namnet Black Friday kan vara vilseledande. Adjektivet "svart" används vanligtvis för att beskriva de dagar då några tragedier, olyckor, naturkatastrofer eller ekonomisk kollaps inträffade. Black friday som benämning av dagen efter Thanksgiving-festen Black Friday Sweden användes först i början av 1950-talet. Polisen i Philadelphia pratade om Black Friday och Black Saturday i samband med kommunikationsproblem orsakade av ett stort intresse för försäljningar och kampanjer i olika butiker. På samma sätt skrev "The New York Times" om Black Friday 1975 och kallade dagen den mest trafikerade dagen i butiker och på vägar.

Vad är Black Friday?

Namnet Black Friday har en annan förklaring, som skapades på 80-talet. Eftersom försäljningar före jul blev mer populära och säljare bestämde sig för att skapa bättre PR för dagen. Enligt den här versionen kommer termen Black Friday från den tid då köpmän höll bokföringar. De markerade förluster med rött bläck och vinster med svart. Så vi kan gissa att Black Friday Sverige är en dag då säljare kan räkna med betydande intäkter. Och så är det - på Black Friday har butiker i USA den högsta trafik- och försäljningsrekorder varje år. Under rusningstiden tog nätbutiker emot över 4,2 tusen beställningar per minut! Vad är årets Black Friday datum och vad är Black Friday?

Största rabatterna i Black Friday 2023

På Black Friday försöker de flesta butikerna att ge kunder de bästa kampanjerna. Naturligtvis de som leder i loppet är stora detaljhandelskedjorna och de mest populära varumärkena vilka erbjuder sina produkter till en betydande rabatt. Under de sista åren var elektronisk utrustning de mest populära produkterna som köpts i komplett Black Friday. Onlinebutiker erbjuder de bästa kampanjer på Black Friday 2023. De utvecklade också Cybermonday erbjudande, dvs. de bästa kampanjerna på internet. Om du vill köpa en ny TV är det bra att göra det just denna dag. En LCD-TV som du vill köpa på Black Friday erbjudanden, Cyber Monday eller under Black Week kan kosta mycket billigare än en vanlig dag. Det är exakt detsamma med annan elektronisk utrustning, till exempel datorer, smartphones och surfplattor. Bärbara datorer till de lägsta priserna kommer att finnas tillgängliga under denna period. Om vi vill nå de bästa priserna kan du försöka köpa så mycket som möjligt i Black Friday XXL. Att köpa gåvor till rimliga priser kan hjälpa dig att spara pengar.

Vad kan jag köpa i Black Friday erbjudanden?

Black Friday 2023 kan vi köpa mycket fler produkter till de lägsta priserna än bara elektronisk utrustning. Den andra mest populära kategorin som köps vid den tiden är kläder. Försäljning en i klädbutiker innebär att många väljer att slutföra eller byta ut hela garderoben. Onlineförsäljning är särskilt populärt eftersom misslyckade inköp alltid kan returneras. Det är definitivt värt att kolla in de bästa erbjudandena i favoritbutikerna i de bästa Black Friday erbjudanden, för vi kan köpa designerkläder till de lägsta priserna. Mycket ofta är klädkampanjer beroende av att vi får nästa artikel till 1 kr. Shopping i Black Friday 2023 ger oss möjlighet att köpa många attraktiva kläder, till exempel: billiga blusar, designerbyxor eller de bästa jackorna. På Selly Home under Black Friday sale kan du köpa många produkter till bästa tillgängliga priser. Många rabatter och kampanjer gör att du garanterat sparar mycket pengar. I fördubblades försäljningen i Black Friday 2019!

Black Friday på Selly Home

Black Friday och shopping-galenskap som förknippas med den är inte längre begränsad till fredag. Butiksförsäljningen pågår ofta hela helgen och sträcker sig ofta upp till en vecka. I USA står köer till butiker ofta på torsdagens Thanksgiving - de mest ihärdiga kunderna vill vara säkra på att de inte missar någon värdefull kampanj.

På grund av den växande populariteten för Black Friday i Sverige har en online möbelaffär Selly Home förberett ett specialförsäljningserbjudande. Bland kampanjerna hittar du många möbler som rabatteras med upp till -70%. Bland andra:

Optima-säte - 40%
WINGS fåtölj - 54%
RTV Enjoy - 41%
Oslo soffa - 29%
Stella garderob - 55%
Angelo madrass - 47%
Bota väggenhet - 50%
Hörnsoffa Marozzo - 58%

Kampanjerna kommer att pågå från fredag 27/11 till söndag 29/11/2023. Fler produkter och erbjudanden hittar du på webbplatsen: www.sellyhome.se.

Fördelar i vårt bästa Black Friday erbjudande

Black Friday är den första fredagen efter Thanksgiving (vanligtvis den sista fredagen i november). I Black Friday erbjudanden sjunker man priserna på många produkter med kampanjer upp till 50%. På torsdag midnatt börjar onlinebutiker sälja produkter till reducerade priser. En viss galenskap kan du också se framför köpcentra. Bästa Black Friday rabatter uppmuntrar att utnyttja kampanjer. De mest populära produkterna är elektronisk utrustning och lyxmärken. Amerikaner ställer sig i långa köer innan butikerna öppnas. Alla köpcentra har förlängda öppettider denna dag. För marknadsföring är Black Friday sale en stor chans för högre intäkter. Likaså Black Friday fungerar också den första måndagen efter Thanksgiving, sk. Cyber Monday. I flera år har det setts en trend i Sverige med rabatter på helger som liknar den amerikanska Black Friday 2023.

Är kampanjer endast på XXL Black Friday?

Beroende på butik kan du förvänta dig bra rabatter på ett begränsat antal produkter. När vi kommer tillbaka till frågan "Är kampanjer begränsade till fredag?", så är svaret nej. Idag är konsumenterna mycket sugna på bra priser och de behöver mer tid för att vara helt "fulla". Under de senaste åren har Black Friday prisjakt kampanjer börjat dyka upp före och efter själva Black Friday dagen. De kan vara drygt en vecka. Faktum är att Black Friday i Sverige som bara äger rum på fredagen efter Thanksgiving är ofördelaktiga. Om kampanjer faktiskt bara varade en dag i alla butiker samtidigt skulle kunder bombas med reklammeddelanden och säljare misslyckas med att hantera alla beställningar. Uppgifterna visar att under det senastde året medan Black Friday i Sverige pågick skickades så många som 9,5 miljoner SMS till kunderna. Dubbelt så många som på lördag och söndag efter Black Friday. Och vi pratar bara om själva textmeddelandena. På grund av galenskapen på Black Friday är vi fortfarande översvämmade med annonser på Internet, TV och radio. Om vi samlar allt på bara en dag kunde vi inte stå ut med det. Bör Black Friday 2023 matcha Black Friday 2019? Vi får se.

Vad är Cyber Monday 2023 och Black Week?

Cyber Monday Sverige, eller digital fredag, är exakt denna måndag efter Black Friday erbjudanden, när alla webbutiker och säljare är särskilt aktiva. Black Week startar den sista måndagen före Black Friday erbjudanden.
Det är nog allt vi lyckades samla angående Black Friday. Det är värt att avsluta vårt blogginlägg med något roligt. Vad säger du om Black Friday meme? KLICK!
Ett effektivt konsumentöga lyckas skilja riktiga rabatter från falska marknadsförings grep. Du hittar alla bästa kampanjerbjudandena på Selly Home. Vi inbjuder alla till en shopping.
Black Friday 2023 närmar sig snabbt. Glöm inte bort det!

 
Visa fler inlägg från November 2023
pixel