2022-03-31

Följ med Natural och Loft stil

 Man kan känna sig fri hemma, säger de. Eller att smaken inte ska diskuteras. Vi erkänner med detta!

Låt alla fira sin egen avgång! Det bästa i världen är där allt är väldigt varierat, annorlunda, unikt. Alla har sina egna individuella preferenser, en unik resa. Det är därför jag tycker så mycket om att vara i andras hus. Jag kan se, lufta, öppna munvecken. Ibland blir jag beundrad, andra gången förvånad. Ibland i otro. Låt oss vara annorlunda och kanske ha hus som är inredda på andra sätt annorlunda. Och på terrasserna. Ingenting händer två gånger.

Gillar du att få inspiration från naturen? Material och mönster hämtade från naturen är det du är intresserad av? Gör dig ett bo fyllt med sådana motiv. Naturligt trä, rotting, sjögräs, jordfärger är en blandning som på ett tillförlitligt sätt för dig närmare detta ideal. Färgpaletten baserad på beige och brunt passar perfekt till det gröna området på balkongen. Den urbana djungeln passar perfekt!


Utdragsbord TIAGO Sonoma Ek / Svart 100 (180cm)

Industri- och loftatmosfär blir aldrig tråkig.

Deras framgång bygger på en balanserad symbios av manlig råhet med extraordinära tillägg. Det behöver inte alls vara svart, men här lockas jag av ett sådant färgval, eftersom de senaste resorna av ovärderliga Pinterest har visat hur fint trädgårdssystemet som att simma i svart kan se ut. Svart passar till allt, och absolut till den grönskande djungeln på balkongen.

Runt Salongbord 2in1 Svart/Ek RABEN
Naturliga färger och material i naturlig stil ger oss frid och låter oss slappna av. Kommunikation med naturen, oavsett om du är hemma eller på en balkong full av grönska och blommor, gör att du kan komma bort från allt och spendera tid i en trevlig atmosfär. Vindstil utan flashiga färger skapar också en stilren, intressant inredning som du vill bo i trots att den är mörkare. Det är en modernitet där vi också mår bra.
 
Visa fler inlägg från Mars 2022

Rekommenderad

pixel