2022-05-05

Funderar du på vilken TV-bänk som är bäst för dig?

 

 Funderar du på vilken TV-bänk som är bäst för dig?

Ta en titt på vår artikel. Vi kommer att ge råd om vilken storlek och färg du ska välja, och hur är det med kapaciteten. Idag är kunderna allt mer krävande, vill ha en låg tv-bänk med minimalistisk design och stor kapacitet för småsaker samtidigt. Allt för att skapa ett modernt multimediacenter i vardagsrummet.

Hur hög är tv-bänken?

TV-bänk bör inte vara för hög, den optimala höjden är 50-60 cm. En stor TV-bänk gör att TV:n blir för högljudd, vilket skadar din syn. För massiva och höga skåp kommer att vända utsikten från den tittade serien eller matchen, och just på programmet bör man fokusera ögonen. Modern TV-bänk - det bästa i detta sammanhängande låga TV-bord. Lång byrå med TV placerad på den påverkar väl ögonen och halsdelen av ryggraden.

Tv-Bänk Med Låda I MetallTv-Bänk Med Metallben

 

Liten tv-bänk ENJOY

Anpassa storleken på tv-bänken till övriga möbler i vardagsrummet, speciellt för soffor. Mitten av TV-skärmen bör inte vara högre än höjden på ögonen på personen som sitter framför honom. Det är känt att hushållet är olika i höjd så det är bara att fixa snittet. Ställ in TV-bänken själv efter dina behov - var uppmärksam på längd, djup och höjd. Den senare dimensionen är viktigast - den påverkar komfort och hälsa. När du tittar på TV, lyft inte huvudet - skärmen ska placeras under ögonlinjen.
Kontrollera tv-bänkens mått på www.sellyhome.se Notera även storleken på tv-delen - ju större tv, desto mindre bör mediabänken vara lägre av säkerhetsskäl. När du väljer storlek, fundera på om tv-bänken behöver plats för högtalare, konsol etc. förutom TV.

Vilken kapacitet för tv-bänk?

Allt beror på vad du planerar att lägga på tv-bänken. Om du letar efter ett skjul för mycket stor audio-video utrustning, konsol, spelare etc. behöver du rymliga skåp, lådor och hyllor av stor bredd. Behöver du lite plats för en fjärrkontroll, hörlurar eller några dokument räcker det med en liten låda eller hylla. Rymlig TV-bänk kommer att vara den idealiska lösningen för musikälskare som har en stor samling skivor eller Audiophilians, vilket är mycket viktigt för uppspelningsutrustning.

Vilken färg på tv-bänken?

Harmoni är en avgörande faktor som du bör överväga. TV-bänk ska interagera med inredningen runt, med resten av möblerna i alla avseenden: form, färg, stil. Högblank tv-bänk, enkel form och släta fronter passar perfekt till modern inredning och skandinavisk. De är också ett bra alternativ för små och mörka lounger - ett perfekt sätt att belysa och förstora interiören.

Praktisk och modern mediabänk. Elegant Enjoy white ger varje TV-rum det lilla extra. Designad och kvalitetssäkrad in i minsta detalj. Två rymliga garderober. Du kan hitta denna modell i flera färgvarianter.

 


 Vit tv-bänk

 

 

 

TV-bänk med låda

Låg Tv-Bänk MONO

Tv-bänk med tre skåp och en hylla. Modern design och intressant färg. Fina handtag för öppningsskåp är ett tillägg. Möbler från MONO-serien ser väldigt eleganta och moderna ut. Möbler är gjorda av högkvalitativa material, därför är de solida och hållbara.

Låg Tv-Bänk MONO

FLOW

En minimalistisk stylist av TV-bänk Flow och ett känsligt ben kommer att ge värme till interiören. Intressant färgkombination, varm trädekor med kontrasterande djupt svart. Fronter indragna i förhållande till kroppen, ömtåliga handtag. Spännande val.

FLOW

 QUANT

QUANT TV-bänk har försetts med en dubbel låda kopplad till en front, ett låsbart skåp på vänster sida, två hyllplan och LED-belysning. Original inredning med en touch av extravagans.

 

 QUANT

WOOD

TV-bänk Trä har ovanliga ben - skenor som omger skåpet och bildar en originaldekoration i en kontrasterande färg av antracit. Träskåp och en hylla för många saker. Ek wotan färg med antracit ger intressanta förslag för inredningen.

 

TV-Bänk WOOD

 INOX

En kombination av trädekor med en ljusgrå kropp, en tvådörrars front och två öppna urtag, ett modernt push to open-öppningssystem. Allt detta ger ett elegant och uttrycksfullt utseende. Det är Inox tv-bänk.


Mediabänk Grå INOX

 
 
Visa fler inlägg från Maj 2022

Rekommenderad

TV-bänk ek wotan WOOD

TV-bänk ek wotan WOOD

3 799,00 sek1139.70 punkt.
Mediabänk Quant QA-04

Mediabänk Quant QA-04

4 099,00 sek1229.70 punkt.
Grå mediabänk 150 cm INOX OUTLET

Grå mediabänk 150 cm INOX OUTLET

3 699,00 sek2 299,00 sek689.70 punkt.
Låg tv-bänk mörkblå Mono

Låg tv-bänk mörkblå Mono

3 399,00 sek1019.70 punkt.
pixel