2022-05-11

Hur väljer man entrémöbler? Expertråd.

 

 Hur väljer man entrémöbler?

 Hallen är en utställning av huset. Vanligtvis finns det inte mycket utrymme där, därför är det viktigt att tänka noga på vilka möbler vi ska placera där när du ordnar det här rummet. Design entrémöbler kan vara funktionella och vackra, om vi bara lägger ner lite arbete på designen. Det är också värt att tänka på möbler i storlek - det vill säga passa in i rummet med populära skjutgarderober.

 Entrémöbler är möbler som behöver intelligent när du använder varje tum av blygsam storlek i din hall. Skåp med skjutdörrar ger möjlighet till stor förvaringskapacitet för både kläder och annat. En viktig del av korridoren är en skoskåp och hängare för jackor eller väskor. Trevligt att även ha en möbel där man kan lägga en nyckel eller ett brev.

 

Klädhängare

Guld Konsolbord

 

Konsolbord Med Hylla

Vilken entrémöbel till hallen blir bäst?

 Möbler att gå kan förutom att vara funktionella också vara en extremt tilltalande bild. Allt du behöver göra är att dekorera den ordentligt. Alla möbler till hallen ska bilda en sammanhängande helhet, samt blandas med färgen på väggar och golv. Hur gör man med smak? En snygg och modern idé är att sätta stoppade paneler på väggen som ska ge karaktär åt rummet. De kan placeras över ett skoskåp eller bänk och på så sätt har du både originalvägg och mjukt stöd för ryggen. Du ska gärna köpa entrémöbler med elegant modern stil, då räcker det med att ställa ner en vas med blomster eller snygg skål så blir inredningen vacker från det att du går in i huset.

Vilken entrémöbel ska man välja? Om vi ​​bara har en sådan möjlighet är det värt att designa en rymlig garderob i korridoren. Detta är en extremt praktisk möbel som inte bara kan hålla jackor, rockar eller vinterkläder, utan även alla typer av hushållsapparater. I garderoben kan du framgångsrikt gömma dammsugaren, moppen eller torktumlaren En välutrustad garderob kan vara en anmärkningsvärd inredning och kan ha en spegel som tillval. Detta kommer att vara en anmärkningsvärd dekoration av din hall.


Entrémöbel till hall. Nästa obligatoriska position för korridoren är skoskåp som kan stå separat eller med set tillsammans med skåp för kläder. Låt oss försöka använda hela rummet så mycket som möjligt. Väl valda element gör rummet attraktivt för ögat. Det blir mycket lättare med en bänk eller stol eller till och med skoskåp att sitta och byta skor. Ett viktigt inslag i korridoren är spegeln. Den kan vara en del av garderoben, eller hänga på väggen separat om vi vill ha en snygg stomme. Det enklaste sättet är att klä sig när du ser dig själv i spegeln. Det är värt att sätta i hallen också ett stativ för paraplyer, vilket är särskilt användbart på hösten och vintern. Även ett litet utrymme i korridoren är bra att utnyttja maximalt.
Skoskåp

 

Hallmöbel Med Förvaring Och Spegel

Hallen är inte det lättaste när det kommer till inredning. Problemet är bristen på fönster, oregelbunden form, liten storlek och det faktum att det finns en dörr och ibland även trappor i korridoren. Korridoren måste ofta spela många funktioner, och därför måste mycket utrustning sättas in i den. Därför bör möbler i korridorerna väljas för att inte störa rummet, och samtidigt ska det vara mycket rymligt och användbart. Det är nödvändigt att designa vår hall så att rummet vi ser först efter att ha kommit in i huset ser fint ut, det var mysigt, elegant och bekvämt. Det är också viktigt att hallen inte är stilmässigt fristående från resten av lägenheten.

En lång och smal korridor

 Att bygga ut den optiskt långa och smala gången är ingen lätt uppgift. Du kan dock förbättra ergonomin genom att använda fler lösningar. Exempel är att välja rätt färg för väggarna. Det är bäst att välja ljusa färger som får rummet att se större ut. Bakgrunden kan även användas i vertikala ränder som sträcker sig inåt optiskt. Denna effekt kommer att ge möbler placerade på båda sidor av rummet och alla typer av ornament på väggarna - målningar eller minigalleri med familjefoton. Den grå korridoren, bruten med vita möbler, skulle se intressant ut. Det är viktigt att i hallen möbler som skoskåp eller hyllor inte var för stora och anpassade till det utrymme vi har. Du kan välja t.ex. konsolbord som inte har så mycket bredd och ger både praktiskt och snyggt utrustat i hallen.

Det moderna skoskåpet är idealiskt även i en liten hall. Även om den är liten har den alla nödvändiga element i varje garderob. I det centrala
en del av setet är de praktiska galgarna för jackor och kappor. Den övre delen av panelen med galgar är krönt med en funktionell hylla för tillbehör. Dessutom kommer ett praktiskt skoskåp med två hyllor att elegant dekorera interiören och lägga till en touch av fräschör. Stående skåp monterade på en gemensam panel med resten av möbelset i korridoren är utrustade med en rad stora hyllor. Framsidan av skåpet är dekorerad med en spegel som gör att du kan se innan du går. Garderob tillgänglig i den mest fashionabla färgpaletten, tack vare vilken du enkelt kan matcha den till vilken interiör som helst.

 

Hallmöbel Med Förvaring Och Spegel STELLA

 

 

Hallmöbel Med Förvaring Och Spegel GREEN

Hall med liten storlek

En liten hall kan förstoras genom att måla väggarna vita, beige eller krämfärgade och hänga upp en spegel. Sådana lösningar kommer att göra utrymmet mindre symmetriskt, oregelbundna väggar kommer att få korridoren att verka större än i verkligheten. Hallen kommer också att förstora alla typer av blanka ytor samt de med ljusa färger. Denna lösning är inte bara praktisk, utan låter dig också ha en mycket elegant och fashionabel effekt.

 Garderober med skjutdörrar

Garderober med skjutdörrar och speglar lyser optiskt upp rummet. Garderober är inte bara plats för olika saker utanför kläder utan också en stilren möbel som ger rummet en fin och karaktär trots att den är stor på 200 cm höjd. En fashionabel garderob kommer att välkomna gästerna moderna och rymliga interiörer.

 

 

Garderob Med Skjutdörrar Och Spegel DENTRO

______________________________________________________________________________________________________________

 

Garderob Med Spegel 180 Vit Högglans  ARIA I

______________________________________________________________________________________

Vit Garderob Med Skjutdörrar ARTI AR-05

Vad bör man komma ihåg när man inreder en bekväm hall?

Det viktigaste är att inreda de möbler som är mest praktiska i korridoren. Har vi möjlighet att sätta in en stor garderob går det bra, för då har vi plats för kläder som jackor, skor men även småsaker som mössor, handskar, kanske en liten resväska för resor. Ofta finns det extra utrymme ovanför garderoben också. Belysning är också viktigt, du kan ha både belysning från taket men även som extrautrustning från skåpet, eller så kan du ha ljus monterat på väggen. Alla lampor ska visuellt förstora rummet och ge önskad karaktär. Det bör också säkerställas att ordningen råder i korridoren. När utrymmet är trångt kan även den minsta omrörning störa den noggrant designade designen. Möbler för korridoren ska vara arrangerade på ett sådant sätt att allt är närvarande, medan korridoren verkar vara genomtänkt och funktionell. Hallen är den första delen av huset som ska göra ett gott intryck på oss.

Funktionella och vackra korridorer - det kan uppnås

 Som ni ser några tips, förslag på entrémöbler och så kan ni få lite inspiration till att inreda hallen. Allt frågas om stilen du gillar, utrymmet du har men de viktigaste aspekterna är praktisk, ren och snygg hall med lite dekoration.

 
Visa fler inlägg från Maj 2022

Rekommenderad

Smal garderob STORY

Smal garderob STORY

4 799,00 sek1439.70 punkt.
Garderob spegeldörr 180 cm Sara  Vit

Garderob spegeldörr 180 cm Sara Vit

8 299,00 sek2489.70 punkt.
Vit garderob med skjutdörrar AR-05

Vit garderob med skjutdörrar AR-05

9 499,00 sek2849.70 punkt.
Svart TORSBY klädhängare

Svart TORSBY klädhängare

1 799,00 sek539.70 punkt.
pixel