2023-01-19

Idéer för att ordna ett litet badrum

Idéer för att ordna ett litet badrum

Har du problem med att möblera ett litet badrum? Letar du efter lösningar som hjälper dig att hitta en plats för allt du behöver? Läs tips om hur du organiserar ett litet badrum för att få plats. Särskilt de boende i flerbostadshus kommer att ha nytta av våra råd.

Badrummet som en plats för avkoppling

Badrummet är inte bara en väsentlig del i hemmet som vi använder varje dag. Det kan också bli vår oas av vila efter en hård dag. Både bad- och duschentusiaster kan organisera sitt utrymme på ett vackert sätt. Även om loftstilen med svarta inslag och tillbehör just nu är lika på modet, ger vitt i kombination med trä intryck av renhet, lugn och förknippas med ett SPA. Trolla fram platsen för avkoppling i ditt eget badrum.

 

 

Badrumsmöbler ARUBAIdeer for å arrangere et lite bad.

  • Använd ljusa färger för kakel på väggen som visuellt ökar utrymmet
  • Golvet kan också vara ljust, men väljer du träimiterande kakel så blir badrummet också varmare och har en elegant stil.
  • LED-belysning på golvet eller väggen bakom badkaret eller duschen ger badrummet en elegant karaktär
  • En vertikal, lång golvspegel kommer visuellt att förstora och lysa upp badrummet
  • En inglasad duschkabin utan duschbricka, eller ett långt badkar med en glasskärm som låter dig duscha, är en stor accent som inte belastar rummet
  • Välj hängande möbler som inte svämmar över golvet och som dessutom gör det lättare för dig att rengöra golvet. Möbelkollektionen ARUBA är en bra lösning.
  • Du kan välja mellan det vertikala ARUBA skåpet samt mindre ARUBA hängskåp, samt ett skåp under tvättstället som rymmer en hel del tillbehör.

 

ARUBA

SANA högskåp

Skapa extra förvaringsutrymme med det inbyggda tricket ovanför tvättmaskinen med hyllor och skåp.
Badrum Högskåp Sana

Handdukshängare Utan Att Borra DUO

Om detta utrymme tillåter dig kan du ge ditt badrum en elegant karaktär genom att placera en modern klädhängare på golvet DUO.

Handdukshängare Utan Att Borra DUO 

 Som du kan se finns det många knep som gör att du kan ordna en liten badrumsinredning och ge den en snygg karaktär. Häng fina handdukar, ställ ljus vid badkaret eller lyktor på golvet bredvid en grön blomma så blir ditt badrum en mysig oas för kvällsavkoppling.

Visa fler inlägg från Januari 2023

Rekommenderad

Skåp för tvättmaskin vit Sana

Skåp för tvättmaskin vit Sana

1 899,00 sek1 709,00 sek512.70 punkt.
TRE guld industriellt handduksställ

TRE guld industriellt handduksställ

2 199,00 sek659.70 punkt.
Dela din kommentar med andra
pixel