2019-08-05

Madrass till barn - Vad är bäst?

Barnmadrass - vad är den bästa madrassen?

Vilken babymadrass ska du välja en barnsäng till? Tänk noggrant på när du besvarar den här frågan. Detta är en av de viktigaste delarna i barnets rum. Det är på honom som barnet tillbringar upp till 10-14 timmar om dagen! Vi tar hand om barnets hälsa och säkerhet från det ögonblick vi lär oss om dess existens. Inte konstigt när det kommer till världen, vi kommer att göra allt för att barnet ska utvecklas ordentligt och leva i en hälsosam miljö. I vårt erbjudande hittar du en madrass till barn som uppfyller alla förväntningar. Lita på oss och njut av den bekväma och framför allt hälsosamma barns sömnen!

En bra madrass för spjälsäng, vilket ska jag välja?

Materialen som används för att tillverka madrasser för nyfödda, spädbarn och äldre barn är desamma. Men med barnets vikt och höjdförändring, men deras tjocklek och hårdhet bör ändras. En bra madrass för ett barn är flexibel, justerbar men faller inte in. Funktioner som måste beaktas är:
hållbarhet,
motstånd mot distorsion,
bra absorption av fukt,
antiallergiska egenskaper.
Lim och tyger som används för att producera den bästa madrassen bör vara av organiskt ursprung. För att upprätthålla bästa hygien är det värt att sätta på en madrass med ett lätt avtagbart, tvättbart lock.

Skumgummimadrass

Ofta med mycket elastiskt skum förhindrar det kollaps av barnet och bestämmer önskat stöd.

Köp nu!

Memoryskum madrass 

tillverkad av plast som svarar på temperaturen i barnets kropp och anpassar sig till figuren.

Köp nu!

Kokos madrass

fylld med naturlig kokosfibrmatta, vanligtvis trimmad med bomull. Det har antibakteriella egenskaper och deformeras inte.

Köp nu!

Vilken hårdhet - madrass barnsäng

Madrasser som erbjuds finns i olika hårdhetsalternativ - vilken är bäst för ett barn? Experter rekommenderar att du väljer medelhårda madrasser för små barn. De ska inte vara för mjuka eller för hårda, eftersom de inte ger rätt stöd för barnets kropp. Men ju äldre barnet är, desto högre kan förväntningarna på madrasshårdheten förändras - det kan kräva en mjukare eller hård madrass, varför det är en individuell fråga. För att förbättra sömnkomforten behöver inte föräldrar köpa en ny madrass. Om den nuvarande är i gott skick kan du köpa en bäddmadrass för den. När vi vill att madrassen ska vara svårare kan vi välja den med kokosnötskiktet, desto mjuktare, med det mjuka skummet.

Latex madrass

madrass laget av latex eller gummy melk. Inne i latexlaget er det vertikale kanaler takket være hvilken madrassen "puster". Materialet er fleksibelt, tilpasser kroppens form.

Köp nu!

Bonellresår madrass

det vill säga en fjädermadrass - Bonellfjädrar är anslutna och omgivna av polyuretanskum. Madrassen anpassar sig till silhuetten, men är motståndskraftig mot deformation.

Köp nu!

Bovetemadrass

Under tryck i kroppen anpassas vikterna till kroppen, vilket ger ryggraden rätt stöd. Rekommenderas som madrass för barn.

Köp nu!

Bra vanor - spjälsäng madrass

Även den dyraste och den bästa madrassen, naturligtvis kommer vi inte att serveras förrän barnet flyttar ut ur huset. Vissa experter rekommenderar till och med att det bör bytas ut mot efterföljande barn så att det inte finns någon situation att en litet barn sover efter den andra på samma madrass, vilket kan leda till felaktiga ställningar eller vara orsaken till minskad sömnkomfort. På detta sätt föreslår de att madrassen liknar skor som anpassar sig till fotens form och promenadstil. Men för många verkar sådana rekommendationer överdrivna. Vad är sanningen? Varje förälder bör fatta sitt eget beslut och väga alla fördelar och nackdelar. Visst en bra rekommendation som kommer att förlänga tiden för att använda madrassen är att lära barnen att inte hoppa på sängen (även om det blir mycket svårt även för en liten spontan strand) och inte äta i sängen. I det senare fallet kan det vara svåra platser att locka till sig. Välj därför profylaktiskt ett madrassskydd och ett specialark för att skydda mot fläckar. Den goda nyheten är att de flesta täcken kan tvättas i 60 grader, vilket ger en stor chans att alla fläckar försvinner.

Barnmadrasser är ett svårt, ofta kontroversiellt ämne. Vi hjälper gärna till, råda och ta bort alla tvivel. Om du fortfarande undrar, kom ihåg att små barn sover mycket, åldern sover i 10-14 timmar varje dag och en sund sömn efter grunden för rätt utveckling! Så välj det väl. Vi har billiga madrasser med kvalitetsgaranti. Baby madrass - kolla.

 
pixel
Visa fler inlägg från Augusti 2019

Rekommenderad

Skumigummi madrass 70x120 Baby care 4kids

Skumigummi madrass 70x120 Baby care 4kids

1 399,00 sek1 329,00 sek398.70 punkt.
Skum madrass 80x180 BABY COMFORT

Skum madrass 80x180 BABY COMFORT

1 899,00 sek569.70 punkt.
Dela din kommentar med andra