2022-06-30

Matbord - Så väljer du rätt modell

 

 

Matbord

Hur man väljer rätt modell och hur man ordnar ett matbord i din lägenhet som perfekt kommer att uppfylla sina funktioner? Detta är inte den lättaste uppgiften - speciellt om vi gillar öppna ytor i lägenheten. Kombinationen av ett vardagsrum med ett kök, som också har en egen matsal, finns här i moderna eventtrender. Men vad händer om vårt inre inte är tillräckligt stort? Det är jättebra om vi har ett separat rum för matsalen. I det här fallet har vi den perfekta platsen för ett matbord som säkert inte kommer att störa någonting. I sammanhängande rum har vi ofta ett dilemma - var är det bästa stället att placera matbordet så att det ser bra ut, är funktionellt och inte roterar till hela inredningen. Dessa möbler ska inte göra det svårt att flytta runt i lägenheten - det är ingen fröjd att snubbla över stolar. Bordet ska stå så nära köksdelen som möjligt så att du enkelt kan bära den tillagade maten och ha ständig kontakt med gästerna. Bordet som ligger i området som förbinder köket med vardagsrummet ska också passa in i andra rum i huset.
Bordet är en plats där du kan äta en måltid, oavsett om det är lunch efter jobbet eller frukost på helgen. Det här är platsen där du också kan dricka kaffe och läsa tidningen. Och även en plats för släktträffar i samband med födelsedagar och helgdagar.
Bordet ska därför vara ett inslag i huset som inte bara passar in i hela stilen, utan helt enkelt en möbel som inte bara är funktionell, utan också en som du gillar väldigt mycket och som du mår bra av att sitta vid. Helt enkelt.

 Utdragsbord TIAGO

 

Prioriteringar i inredningen: bord

Det finns ett brett utbud av bord på marknaden och du kan definitivt välja rätt för dig. Men vad ska man tänka på? Om du har lite plats och bordet står i köket, välj ett runt bord, du kan till och med sitta bekvämt vid det och äta din måltid. Om du har möjlighet att duka ett bord i vardagsrummet kan du välja både ett runt och ett rektangulärt bord. Nu kan de runda borden utökas för att rymma fler efter behov. En mycket praktisk lösning. Men om ditt hus har förmågan att sätta ett riktigt stort bord i det, välj ett rektangulärt långbord. Det kommer att fungera bra med stora familjer eller människor som ofta har gäster. Eller så kanske du driver ditt företag och ibland genomför affärsmöten hemma, ett sådant bord blir perfekt, praktiskt och elegant. Det räcker med att bara lägga till vackra stolar till våra bord, och vi vill ha en färdig uppsättning möbler som vi inte kan vara utan hemma.

Guld Spisebord Runt Narvic

 

 

Rektangulärt Utdragbart Matbord HORTEN

 

Loft, glamour, klassiker?

Vi har ett urval av bord i loftstil med svarta ben och trefärgad tallrik, och kanske gillar du eleganta glamourbord på guldben med vit marmorskiva. Diskret, men gediget och praktiskt. Tillverkade av solida material, kommer de att tjäna dig i många år. Du kan nu välja ett bord i intressanta, ovanliga arrangemang när det gäller benens sammansättning. Du kommer garanterat att hitta rätt bord för dig i vår butik.

 
Visa fler inlägg från Juni 2022

Rekommenderad

Utdragbart matbord HORTEN

Utdragbart matbord HORTEN

10 999,00 sek3299.70 punkt.
Runt matbord 100 cm ek lancelot/ svart NARVIC

Runt matbord 100 cm ek lancelot/ svart NARVIC

10 399,00 sek9 879,00 sek2963.70 punkt.
Dela din kommentar med andra
pixel