2022-03-15

Naturliga färger i inredning

Nyligen dominerades interiören av grått, som troget ackompanjerades av vitt. Dessa färger dominerade arrangemangen i många rum, ofta moderna och minimalistiska. För närvarande finns formgivarna inomhus nära naturen och det är naturen som har blivit en färginspiration för varma evenemang. Vilka färger dominerar då?


Frid, harmoni, enkelhet, friskhet. Naturlighet med hänvisning till naturen. Allt detta återspeglar färgerna som erbjuds av proffs - designers och arkitekter. Det finns så kallade färger på jorden, med hjälp av dessa blir det möjligt att skapa en atmosfär i det inre som ger idealiska förutsättningar för vila efter en intensiv dag.

Färgglada topp 3

Färgen på podiet var tre färger, så du kan gå in i det inre av en så annorlunda atmosfär, och samtidigt varje gång nära naturen

1. Mellom grå og blå.


Denna extremt mångsidiga färg är en fortsättning på dagens trender, dominerad av grå nyanser. Samtidigt tillkännager den nya trender genom sin karakteristiska djupa blå skugga. Grå denim som påminner om populära jeans, men på hårt slitna ställen, där en djup nyans av blått blir en subtil grå. Denna färg kan framgångsrikt kombineras med många färger - nästan utan begränsningar, där han får en helt ny karaktär.

Vilka möbler passar de grå väggarna?
Vit, ljusbrun, beige, guld.

Enjoy Tv-Bänkarna I Metall


2. Nyanser av blått                                                                                                                                   

Färgen på himmel och vatten, eller blå, anses vara extremt elegant – i varje upplaga. Ljusa nyanser av blått har en neutral karaktär och har en lugnande effekt. De kan kombineras med lite klarare färger som introduceras i inredningen som färger. I sin tur är de intensiva nyanserna av blått bäst lämpade som bas för andra färger, även rådande kvantitetsmässigt i rummet.

Vilka möbler matchar de blå väggarna?

Vit, brun (ljus och mörk).

Salongbord Med Skuff Marineblå

3. Nyanser av grönt

Beroende på intensitetsnivån kan grönt fungera som en varm eller kall färg. Och det är det som gör den så mångsidig – den kan användas i nästan alla inredningsstilar, den har också en lugnande effekt. Grönt är elegansens färg, som i skuggan av smaragd, genom oliver, khaki och slutar med mynta. Den kan enkelt kombineras med andra naturmaterial som trä och sten. Det ser vackert ut i ett uttalande (beroende på intensiteten) med jordfärger, som vitt, beige, blått, guld.


Vilka möbler matchar de gröna väggarna?

Bruna toner (ton beroende på nivån av intensitet grön), vit, grå, beige.

 

Lenestol GrønnEn moderiktig färgpalett

   
Lenestol Med Fotskammel Justerbar Lys Grå Lila

Förutom gråblått, nyanser av blått och grönt, identifierar flera andra färger att nära naturen i inredningen kommer att spela en betydande roll. Bland dem var:

  • placerad fashionabla vit, universell och tidlös i en kall (snö) nyans och varm (ecru),
  • beige, i hasselnötsskugga, anses vara en varm och neutral färg
  • från ljusrosa, ljusa nyanser, till mörk färg amaranth djup mättnad (helst endast som en accent)
  • Blekgul införs i ett rum som en accentfärg.
  • brun som en neutral färg, vilket gör rummet varmt.Som ni ser gav de ljusa färgerna vika för de mer uttrycksfulla färgerna. Grått kommer fortfarande att vara populärt, men inte bara pastell, utan mer intensivt, även blått, grönt eller brunt, vilket kommer att få en helt ny karaktär. Kalla interiörer ersätter värme. Bland färgerna som föreslagits av specialister finns det något för alla. De består av pasteller, neutrala färger, men också nyanser med distinkta nyanser. Färgen på väggarna ska alltid vara individuella val som speglar den inre människan. Det måste skräddarsys efter preferenser och behov, eftersom det bestämmer den privata zonen i vardagen, vila och avkoppling.

Visa fler inlägg från Mars 2022

Rekommenderad

Enjoy tv-bänkarna i metall

Enjoy tv-bänkarna i metall

1 899,00 sek569.70 punkt.
Soffbord med lådor marinblå Mono

Soffbord med lådor marinblå Mono

3 899,00 sek1169.70 punkt.
Dela din kommentar med andra
pixel