2023-06-17

Säng med förvaring för sovrummet

 

 Säng med förvaring för sovrummet

Om du letade efter en säng så vet du förmodligen att efterfrågan på säng är enorm. Ett antal företag är specialiserade på att tillverka och/eller sälja nu endast sängmöbler. Detta visar att människor har förstått hur hälsosam och bekväm sömn är viktig i en människas liv. En av de viktigaste möblerna i huset är sängen i sovrummet. Den måste fylla flera funktioner - vara bekväm, säkerställa korrekt kroppsställning under sömnen, ta inte mycket plats och se stilig ut. Om du letar efter en funktionell och praktisk lösning, kolla in vårt erbjudande säng med förvaring, de fungerar både som sovmöbel, kommer även att användas för att förvara sängkläder.

Magnus


En kontinentalsäng är en möbel som vi känner först och främst från hotellrummen, men varför inte ha en skön säng i sovrummet hemma? Vi älskar kontinentalsängar först och främst för komforten av vila och ett vackert, värdigt utseende.
Den justerbara kontinentalsängen MAGNUS anpassar sig efter dina behov och dagens rytm. Fullt utfälld fungerar den som en superbekväm säng, gg när du ska jobba på en bärbar dator, fokusera på en fascinerande bok eller se en serie blir den direkt till en praktisk soffa med ett välformat ryggstöd. Smart lösning.

Produktegenskaper

  • Innehåller under sängen med en kapacitet på upp till 1000 liter.
  • en vacker säng för varje sovrum,
  • 5-stegs justerbart ryggstöd / ryggstödsvinkel 0/8/16/24/32 grader
  • Tre storlekar att välja mellan 140 / 200 160 / 200 180 / 200
  • Slitstarkt tyg - Tyget som imiterar ull är extremt motståndskraftigt mot nötning, och samtidigt härligt och mjukt att ta på.

 

 

 

 

Ställbar Säng Magnus

Köp en säng med förvaring på sängkläder

Efter andra världskriget ersattes sängarna med soffor och hopfällbara fåtöljer (de så kallade amerikanska), så att från 1950-talet kom betydligt bekvämare sängar bestående av en stomme, ett stativ och en bekväm madrass till användning igen. Med tiden har dessa sängar till och med en sängbehållare som placeras under den upphöjda ramen. Idag anses kontinentalsängen vara den lyxigaste sängmodellen. 3-modulsstrukturen som säkerställer utmärkt sömnkvalitet och exceptionell vila för ryggraden, musklerna och själen. Även här är sängbehållaren en extra fördel.

Roma

Den massiva, stoppade strukturen kommer att tilltala fans av moderna och avantgardistiska evenemang. Den bruna Roms kontinentalsäng är perfekt för två personer. Rommodellen väcker uppmärksamhet med sin rundade sänggavel och karakteristiska vertikala sömmar. Den har en funktionell sängbehållare och ett praktiskt sätt att öppna den. Koppla av efter en hård dag, gå upp bra på morgonen och full av energi.

Eleganta sömmar, mjukt nackstöd, slitstarkt ekolädertyg, solid metallram och behållare för sängkläder - det finns fördelar med en säng med behållare Roma.

 

Kontinentalsäng Med Förvaring Roma

 

Säng med förvaring vem behöver?

Först och främst är detta en lösning för personer som inte har möjlighet att förvara sängkläder, om lägenhetsstorleken inte tillåter det. Ytterligare förvaringsutrymme under sängen för sängkläder eller filtar kan vara en mycket funktionell och praktisk lösning på detta problem. Denna typ av säng låter dig även lagra andra säsongsbetonade föremål som fotboll, skor och prylar. Tänk dock på att de kan dra till sig damm och dammkvalster, vilket kan vara pinsamt för en madrass. Den här typen av sängar passar perfekt till stugan där vi har lite plats i övrigt. Bra lösning för att spara utrymme. Det är relativt billiga sängar som du förmodligen har råd med.

Lila 

Glamoursäng med förvaring LILA fungerar bra i både en klassisk och modern inredning. Den innehåller en solid metallram med flexibla träribbor och effektiv gaslyftmekanism. Elegant säng.

Varför denna produkt?

  • På grund av möjligheten att välja färg (ljusgrå, mörkgrå, marinblå) är sängen perfekt för varje sovrum.
  • LILA-sängen kännetecknas av otrolig komfort tack vare vilken den kommer att ge ditt sovrum karaktär.
  • Standardsäng med förvaring för sängkläder, metallstomme.
  • Sängen levereras i förpackningar för självmontering med utförlig monteringsanvisning.

 

 

Glamour Säng Med Förvaring LILA

 

Säng med behållare?

Designade med moderna lösningar - förutom den traditionella erbjudandesängen med förvaring, erbjuder de helt nya och snygga modeller som passar in i alla rum. Bed With förvaring kommer att presentera sig i både klassisk inredning och rum som är inredda i modern stil. Här är sängerbjudandet med extra förvaring: Säng med förvaring på sängkläder deras början var på fartyg, i hytter, där det var begränsat med utrymme. Men en sådan säng har framgångsrikt flyttats till den vanliga dekorativa, av människor törstiga utrymme och extra förvaringsutrymme i sovrummet. Sänglinnebehållaren är placerad under ramen och madrassen. Denna dolda låda är, trots formerna, väldigt lätt att använda.

Mekanismen fungerar tack vare teleskoplyftar som hjälper till att lyfta ramen med madrassen och skydda den från självstängande säng. På så sätt kan du säkert förvara saker som inte kräver kontinuerlig användning. Sådana lådor gömda i sängramen är en mycket estetisk lösning. I denna modell är sängramarna väldigt hållbara eftersom lådorna är monterade på dem. Billig säng med en extra plats att förvara är ett perfekt förslag inte bara för sovrummet, utan även för tonårsrum eller barnrum, där leksaker, accessoarer eller bara sängkläder kan hitta sin plats.

 Manila

Den stoppade MANILA-sängen skapar en mysig avkopplande plats i interiören. Klädsel i vacker nyans och quiltning som täcker sängens övre del är detaljer som ger den ett exklusivt utseende. En säng med en behållare för sängkläder Manila kommer att passa perfekt in i en art deco-interiör och i en elegant klassisk stil. Möjlighet att välja mellan flera färger.


Säng Med Förvaring Manila

Säng med sängkläder på sängkläder - vad behöver du veta?

När du bestämmer dig för en säng med sängkläder för sängkläder bör du tänka på några mycket viktiga frågor. Nyckeln är höjden på sängramarna. Enligt uppfattningen från kunder och experter inom branschen bör den vara cirka 27-30 cm hög, vilket innebär att behållaren för sängkläder kommer att ha tillräckligt med förvaringsutrymme. Mekanismen i sig är också viktig. Säng med sängkläder bör öppnas och stängas jämnt. Innan du köper en sådan säng bör du fråga vilken garanti tillverkaren ger för användning och mekanismen som används i den. Det är också värt att be om en rekommenderad madrass, för en viss säng. Våra sängar har rejäla mekanismer och en stabil nog stor container så att du kan ta emot det du behöver.

 Pilate

Dubbelsäng PILATE har en hög sänggavel, vilket kommer att göra stunderna tillsammans bekvämare och fungera som ett bekvämt ryggstöd medan du ser din favoritserie. Dessutom har sänggaveln dekorerats med vertikala sömmar, vilket ger den en universell karaktär. Pilatesäng med förvaring - extra fördel med plats för sängkläder och andra småsaker.

 

Säng Med Förvaring Pilate

 

 

Vad ska man tänka på när man köper en säng med förvaring?

Utseendet på sängarna. Moderna designförslag gläds över sitt utarbetade utseende. Det breda utbudet av modeller som finns gör det enkelt att hitta en lösning som passar båda rummen, inredda i en modern, klassisk, rustik och glamorös stil. På erbjudandet finns stoppade sängar i olika färger, tyger och stilar. När du köper en säng med en behållare till ditt sovrum är det värt att följa stilen och anpassa modellen till designen. När du väljer den bästa modellen för ditt sovrum är det värt att överväga storleken. Möbler bör passa storleken på rummet, måste tillåta fri rörlighet i rummet, kan inte överväldiga rummet. I det större sovrummet väljer du säng 200x200 cm, vilket ger en bekväm vila för två personer. Ändå är sängen 180x200 cm bekväm. För ett litet sovrum rekommenderas en säng i storleken 120x200 cm - lämplig för en vuxen. Det är viktigt för tillverkaren att ta fram en hållbar säng och våra sängar är precis så.

 Ikar

Kontinentalsängen IKAR, bestående av två madrasser, är ett förslag som kommer att tilltala alla som sätter komfort och sovkomfort först. En vacker, vadderad modell med en hög sänggavel dekorerad med djup gädda kommer effektivt att dekorera ditt sovrum, vilket gör dig glad att sova i den eller titta på din favoritserie. Fördelar - två typer av madrasser - bonell och ficka, Soro-tyg, som är slitstarkt, rejält och bekvämt att bära och motståndskraftigt mot djurhår, övermadrass (toppar) av viskosskum, två behållare för sängkläder.

 

Grå Kontinentalsäng Med Förvaring Ikar

 Berlin

BERLIN resårmadrass är ett förslag gjort för dig som vill kombinera funktionalitet med högsta komfort i sovrummet. Tre färger, flera storlekar, bekväm förvaring för sängkläder och BASEL-tyget som används i denna modell är märkt WATER REPELLENT - tyg med egenskaper som förhindrar absorption av utspilld vätska. Intressant säng med förvaring.Kontinentalsäng Med Två Förvaringsmöjligheter BERLIN

 

 Praha

Om du planerar att göra större eller mindre förändringar inom en snar framtid har du kommit till rätt plats. Vi har ett bred sängerbjudande. Börja med möbler, som är en oskiljaktig del av varje sovrum. PRAHA säng med förvaring. Det är en möbel som inte bara är vacker utan också extremt bekväm med en stor förvaring för sängkläder. Det är faktiskt modellen med modern design och en smakfull sänggavel. PRAGA-sängen skapar en verkligt kunglig, elegant – och samtidigt mysig – atmosfär i sovrummet. Sänggavel är en elegant dekoration, behållare för sängkläder, elegant grå färg passar in i alla interiörer.

 

Säng Med Gavel PRAHA

Säng med förvaring på sängkläder - spännande modeller

Sängerbjudanden i vår butik har många intressanta modeller med en extra behållare för sängkläder. De olika prisklasserna gör att du hittar den perfekta sängen för dig.

 
Visa fler inlägg från Juni 2023

Rekommenderad

pixel